Van itt olyan család ahol a feleség utálja az anyukátokat?
A kedves nejem gyűlöli a szüleimet… apróságokba köt bele, féltékeny, hogy a gyerekeink imádják a papát és a mamát.
El akarja tiltani őket…. Sokszor inkább mennének a vidám sportos nagyszülőkhöz mint a depresszív feleségemhez.
Én meg bele döglök a fájdalomba, hogy a családomban ez van…
Kérdező, rossz helyre írtad ki a kérdést, itt csak a feleség a szent és az anyósék a mocsok szemétládák. Máshogy nem is lehet.
Én megértelek
Utolsóval értek egyet. Én sem szeretem az anyósom és nem is fogom. Tiszteletlen, pedig én nem voltam/ vagyok az vele szemben. Ha a fia is jelen van akkor normális, de úgy bejön a házba hogy csak a kislányomnak köszön. Teljesen levegőnek néz és hiába vagyok terhes sosem érdeklődik hogy vagyok. Én mindig megkérdezem, de ő csak azt kérdezte meg eddig ( 20 hetes terhes vagyok) hogy mi a kicsi neme. Amira megkaptam hogy:
-Neee már! Megint lány? Miért nem fiú lesz ?
Szóval nem volt megelégedve velem a kedves mama. De az első kislányomnál is majdnem ugyanezt csinálta, viszont gondolom akkor még remélte hogy a következő majd fiú. Látszott ahogy kiült a csalódottság a képére, pedig van már fiú unokája. Szülés után egy hónappal kijelentette hogy szerinte menjek vissza a dokihoz mert már laposnak kellene lennie a hasamnak. Meg akarta magyarázni hogy biztos nem szívódik fel a varrat sem, mert régen amikor ő szült vissza kellett menni. Mindenbe beleáll hogy az nem úgy van meg volt régen. Azt hiszi még ugyanaz van mint 35-40 évvel ezelőtt. Mindig bele tapos az emberbe, a fiának meg fel sem tűnik. Én is mindig megkapom hogy én reagálom túl... Pedig aztán vagyok annyi idős hogy el tudjam dönteni hogy valaki normálisan viselkedik velem vagy sem. Szeresse az anyját, de tőlem így ne várja el. A gyereket nem sokat látja, mert így nincs is kedvem már áthívni hozzánk. A gyereket meg biztos nem engedem el vele soha az életben. A véleményem az hogy aki engem utál az a gyerekem seggét se nyalja. Nyilván a gyereknek nem mondom, majd úgy is meglátja előbb utóbb hogy velem milyen. A másik menye sem szereti, szóval a hiba nem bennem van csak.
Mondjuk amilyen az én ex-anyósom volt, hát rühelltem mint a...
Megérdemelte, és nem volt az a pénz, hogy odamenjek hozzájuk.
A fia szerint én voltam a suttyó.
Ja, mert ő nem hallotta, hogy egyébként anyuci milyen stílusban beszélt velem.
"Neee már! Megint lány? Miért nem fiú lesz ?"
Na én odabsztam volna neki, hogy azért, mert a kisfia megint lányt csinált. Aztán élvezettel néztem volna a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!