Van itt olyan család ahol a feleség utálja az anyukátokat?
A kedves nejem gyűlöli a szüleimet… apróságokba köt bele, féltékeny, hogy a gyerekeink imádják a papát és a mamát.
El akarja tiltani őket…. Sokszor inkább mennének a vidám sportos nagyszülőkhöz mint a depresszív feleségemhez.
Én meg bele döglök a fájdalomba, hogy a családomban ez van…
Ja, a szüleid hibátlanok.
Nem csesztetik a feleségedet, amikor nem vagy ott és nem vigyorognak álságosan, amikor ott vagy. Á, nem.
A feleséged ok nélkül hisztizik.
Amúgy ennél jobban nem élem bele magam, mert tudom, hogy troll kérdés, felismerem a stílusodat. Csak azok kedvéért írom, akik elhiszik, meg hát tény, hogy van ilyen (csak ilyen hülye férj nincs, remélem).
Sajnos nem vagyok Troll… egy valódi elkeseredett ember vagyok..
38F
# 5
Nem, még nem.. keresem a választ a 15-20 problémára.. de sajnos ebbe az irányba haladok.
Minden erőmmel azon voltam/vagyok, hogy sok szemszögből lássam a problémáimat de egyenes úton haladok a válás irányába. Azt is fel akarom térképezni, h milyen esélyekkel lehet új életet kezdeni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!