Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nyugdíjasok miért ennyire...

A nyugdíjasok miért ennyire negatív emberek?

Figyelt kérdés
Az én mamám is borzasztóan negatív, mindig csak a rosszról beszél, szinte élvezi ha valami baj van, amin háboroghat. Más mamája is ilyen rossz ember? Mindnekit kibeszél, mocskol a háta mögött, kiabál, káromkodik és mindenben csak a rosszat látja meg. Olyan mint egy fogyatékos energiavámpír, aki csak a rosszat ontja magából a többiekre, és ezt élvezi.

2022. nov. 1. 09:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%
Egy-két negatív ember alapján általánosítani? Hát milyen ember vagy te?
2022. nov. 1. 10:21
 12/32 anonim ***** válasza:
87%

Elég elolvasni Gyakorit, hogy mennyi a buta, beteglelkű, erkölcsi nulla, irigy, rosszindulatú, mások életében vájkáló fiatal.

Szerinted belőlük milyen öreg lesz, ha ehhez még hozzájönnek nekik az örökös ilyen-olyan testi panaszok és anyagi problémák?

Na látod! És ennek ellenére idős emberben több a jó, mint a rossz.

2022. nov. 1. 10:31
 13/32 anonim ***** válasza:
93%

A te mamád biztos fiatalon is ilyen volt, vagy rosszabb.

A helyedben nagyon figyelnék magamra, mert tudod, azok a fránya gének...!

2022. nov. 1. 10:33
 14/32 anonim ***** válasza:
38%

11: nem egy-kettő, mert nekem például 10-ből 9, akivel találkozok rosszindulatú, megkeseredett, keresi, hogy mikor köthet bele a másikba és valamirét azt hiszik a korukkal nekik többletjogok JÁRNAK. ÉN ezt tapasztalom. Más meg mást, valószínű a kérdezőt is körülveszik a negatív rosszindulatú idősek.

Hozzáteszem nem csak az idősek ilyenek, hanem kb az emberek többsége (SAJNOS!)

2022. nov. 1. 10:40
 15/32 anonim ***** válasza:
87%
Az idősek közül sem mindenki ilyen, de aki igen, az szerintem belekeseredett az élet pofonjaiba. Többnyire az ember fiatalon tele optimizmussal, motivációval, tervekkel és célokkal nekimegy az életnek, aztán nagyon kevesen kapják azt, amire számítottak. Még akkor is, ha tényleg keményen odatették magukat. Nyilván az lenne az ideális, ha az ember az átélt tapasztalatait önismeretté és bölcsességé "desztillálná" a lelkében, de ezt könnyebb mondani, mint megcsinálni. Én még csak 37 éves vagyok, de egy cinikus, megkeseredett, kiégett vén p.csának érzem magam. Mi lesz ebből nyugdíjas koromra, jobb is, ha nem tudom.
2022. nov. 1. 10:50
 16/32 anonim ***** válasza:
95%
Az én mamám nem ilyen volt, de sajnos meghalt. Mindig a jó emberek halnak meg, a szar meg sokáig eláll.
2022. nov. 1. 10:50
 17/32 anonim ***** válasza:
69%
Huu nekem anyósomék ilyenek.... A komplett rezsit fizetjük nekik, visszük őket kocsival ha kell, csak a kajára kell költeniük. Borzasztóan negatívak, pont a napokban mondtuk nekik, hogy örülniük kellene ami van, mert vannak nyugdíjasok ,akik sokkal nehezebb körülmények között élnek.
2022. nov. 1. 11:14
 18/32 anonim ***** válasza:
58%
#17 Zárjátok el a pénzcsapot, aztán had negatívkodjatok. Az ilyen emberek nem érdemlik meg még azt sem hogy rájuknyisd az ajtót.
2022. nov. 1. 11:18
 19/32 anonim ***** válasza:
83%

Valóban sok ilyen ember van, kortól, vallástól függetlenül.

Általánosítani nem kéne a szűk környezeti tapasztalatok

alapján.

2022. nov. 1. 11:20
 20/32 anonim ***** válasza:
84%
Azért teljesen másabb egy paneles nagyi, mint egy falusi nagyi is .
2022. nov. 1. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!