Mennyire egészségtelen egy háztartásban lakni a nagymamával, évtizedeken át??
A "drága" nagyszüleim kb. állat módjára bántak a gyerekeikkel. A nagyfater egy komplexusos csődtömeg volt, akit gyerekkorában elhagyott a faterja, ami rohadt ciki volt pár évtizede. Ezt sose bírta feldolgozni, így másokon vezette le a sérelmeit. A nagybátyámat ütötte, verte minden szarért. Meg is lett az eredménye: egy mára közel 60 éves idegroncs, aki képtelen másokhoz kötődni. Anyám se lett sokkal jobb, ő is konkréten egy hisztérikus, idegbeteg mártír.
A nagyfater persze 50 évesen kif*ngatta magát a mérhetetlen piálással és a napi 2 csomag legsz*rabb cigivel.
Amikor a nagyanyám magára maradt persze kezdte a műsort, hogy ő aztán mennyit tett a gyerekeiért. Ha ez alatt azt kell érteni, hogy egy árva buznyák nélkül kibaxta őket a semmibe, sőt még a fizetésüket is elszedte korábban, akkor tényleg sokat tett. Anyám és a nagybátyám beadhatták volna a legokádékabb elfekvőbe, helyette azonban egy normális helyet kerestek neki, ahol megfelelően gondoskodtak róla, rendszeresen orvoshoz vitték őket, étteremből hozták nekik a kaját, programokat szerveztek nekik. Persze ez sem volt elég neki, a rokonokon keresztül mocskolódott, akik persze lehordták anyámékat mindenféle szarnak, noha egy percet sem töltöttek el nagyanyámmal, sőt magasról lesz*rták.
Szóval ezek után hadd ne kelljen már sajnálnom őket.
61válaszoló vagyok.
Az még csak hagyján hogy k@rva anyázik hozzáteszem a saját lányát szidja.Ezen felül minden módon megpróbál irányítani és befolyásolni engem ahogy csak lehet.Kb úgy kezel engem mint egy hülye gyereket csak én ezt már nem igazán engedem neki.Kb egész életem helyettem akarja élni és irányítani.Hozzáteszem eggyetlen unokáját sem próbálja befolyásolni és irányítani csak engem.Borzssztóan elviselhetetlen.Ezenkívül reggeltől estig átkozódik,szitkozódik,káromkodik.És olyan dolgokkal foglalkozik amihez neki semmi köze.Nagyon sokat képzel magáról.Azt hiszi hogy ő a legokosabb a világon.Annyira várom már hogy meghallom hogy azt le se tudom írni.De lehet hogy túl él engem.Pedig még 30sem vagyok.Ezenkívül ha nem úgy történnek a dolgok ahogy azt ő akarja a csillagos eget is lekáromkodja az égről,soha semminek nem tud őrülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!