Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mennyire egészségtelen egy...

Mennyire egészségtelen egy háztartásban lakni a nagymamával, évtizedeken át??

Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 14:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a nagy anyám azt mondja nekem pl "hogy a k@rva anyád" és ez csak egy példa a sok közül.
2022. nov. 1. 12:33
 62/68 anonim ***** válasza:
88%

A "drága" nagyszüleim kb. állat módjára bántak a gyerekeikkel. A nagyfater egy komplexusos csődtömeg volt, akit gyerekkorában elhagyott a faterja, ami rohadt ciki volt pár évtizede. Ezt sose bírta feldolgozni, így másokon vezette le a sérelmeit. A nagybátyámat ütötte, verte minden szarért. Meg is lett az eredménye: egy mára közel 60 éves idegroncs, aki képtelen másokhoz kötődni. Anyám se lett sokkal jobb, ő is konkréten egy hisztérikus, idegbeteg mártír.

A nagyfater persze 50 évesen kif*ngatta magát a mérhetetlen piálással és a napi 2 csomag legsz*rabb cigivel.

Amikor a nagyanyám magára maradt persze kezdte a műsort, hogy ő aztán mennyit tett a gyerekeiért. Ha ez alatt azt kell érteni, hogy egy árva buznyák nélkül kibaxta őket a semmibe, sőt még a fizetésüket is elszedte korábban, akkor tényleg sokat tett. Anyám és a nagybátyám beadhatták volna a legokádékabb elfekvőbe, helyette azonban egy normális helyet kerestek neki, ahol megfelelően gondoskodtak róla, rendszeresen orvoshoz vitték őket, étteremből hozták nekik a kaját, programokat szerveztek nekik. Persze ez sem volt elég neki, a rokonokon keresztül mocskolódott, akik persze lehordták anyámékat mindenféle szarnak, noha egy percet sem töltöttek el nagyanyámmal, sőt magasról lesz*rták.

Szóval ezek után hadd ne kelljen már sajnálnom őket.

2022. nov. 1. 12:39
 63/68 anonim ***** válasza:
100%
De ezeknek semmi közük ahhoz, hogy nagyszülők, vagy idősek, ilyen alja emberek minden korosztályban vannak!
2022. nov. 1. 12:54
 64/68 anonim ***** válasza:
100%

61válaszoló vagyok.

Az még csak hagyján hogy k@rva anyázik hozzáteszem a saját lányát szidja.Ezen felül minden módon megpróbál irányítani és befolyásolni engem ahogy csak lehet.Kb úgy kezel engem mint egy hülye gyereket csak én ezt már nem igazán engedem neki.Kb egész életem helyettem akarja élni és irányítani.Hozzáteszem eggyetlen unokáját sem próbálja befolyásolni és irányítani csak engem.Borzssztóan elviselhetetlen.Ezenkívül reggeltől estig átkozódik,szitkozódik,káromkodik.És olyan dolgokkal foglalkozik amihez neki semmi köze.Nagyon sokat képzel magáról.Azt hiszi hogy ő a legokosabb a világon.Annyira várom már hogy meghallom hogy azt le se tudom írni.De lehet hogy túl él engem.Pedig még 30sem vagyok.Ezenkívül ha nem úgy történnek a dolgok ahogy azt ő akarja a csillagos eget is lekáromkodja az égről,soha semminek nem tud őrülni.

2022. nov. 1. 13:17
 65/68 Savlekotő ***** válasza:
84%
Pl bele masztok a fiatalok haloszabojaba mert a legtöbb vallás sérült irigy h a gyerek önállóan választhat társat élhet kényszer mentes házas életet.. Bele masztok mindenbe aztán csodálkoztok hogy utal a fiad lányod menyed unokad és mindenről hazudnak ki zárnak mindenbol de mindenki szar csak ti vagytok helikopterek ..
2022. nov. 30. 21:26
 66/68 anonim ***** válasza:
84%
65, te drogoztál?
2022. nov. 30. 21:34
 67/68 anonim ***** válasza:
60 as kerdesere valaszolok, en magam is nagymama koru, bar nincs unokam es nem is lesz. mi amikor nagyon fiatalok voltunk laktunk egy hazban a ferjem nagyijaval, kisebb surlodasok voltak de alapjaban veve teljesen kezelheto volt minden ilyesmi. 5 evig laktunk ott aztan vettunk hazat. a masik nagymamaja nagyon aranyos joszivu kedves teremtes volt nagyon szerettuk. egem a nagymamam nevelt fel 10 napos koromtol(nem tevedes) o egy tunemenyes termtmeny volt orokke halaval gondolok ra. viszont az anyam egy szornyeteg. meg el 88 eves. zugivo volt egesz eleteben egy vitriolos nyelvu undoritoan hazug szarkevero volt. rengeteg embert hozott nagyon kellemetlen vagy szomoru helyzetbe ott maszott bele emberek hazassagaba ahol tudott (a z enyembe is megprobalt). Nem tartok vele kapcsolatot egyedul el a 3. ferje par eve halt meg. tiszta szivembol gyulolom es alig varom hogy a halalhiret megkapjam. azt is remelem hogy nem megy at konnyen a masvilagba kapjon vissza a szenvedesbol legalabb valamit amit o adott masoknak. mivel egyedul el minden remenye megvan hogy kinyulik es vagy 1 hetig se talaljak meg mert meg a szomszedaival sem fert ossze soha. szoval vannak olyan nagyik mint a 3 akiket emlitettem es van olyan is mint az anyam. nem erdemelnenek egyforma banasmodot ezt remelem te is belatod.
2023. márc. 30. 04:40
 68/68 anonim ***** válasza:
Te 3 aranyos, szerethető nagyiról írtál, és 1 ANYÁRÓL. A kérdező és a válaszolók többsége pedig a nagymamákat utálja.
2023. márc. 30. 06:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!