Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mennyire egészségtelen egy...

Mennyire egészségtelen egy háztartásban lakni a nagymamával, évtizedeken át??

Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 14:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
100%
#20 Figyelj.Többen írták, hogy nem a helyzet az egészségtelen, hanem ha összeférhetetlen emberek laknak együtt.Nem kell ehhez nagymama, sem szülő-gyerek, akármilyen rokon-rokon kapcsolat, lakótárs viszonyban is egészségtelen dolog rossz viszonyban együttélni.Ilyenkor a külön költözés a megoldás.
2022. okt. 24. 22:45
 22/68 anonim ***** válasza:
82%

Igazad lenne, ha a kérdező ezt kérdezte volna.

De nem azt kérdezte, hogy egészséges-e együtt élni egy (bármilyen életkorú) összeférhetetlen személlyel, hanem azt kérdezte, mennyire egészségtelen együtt lakni egy nagymamával. Itt szó sem volt összeférhetetlenségről, hanem kifejezetten a nagymamaság (idős kor) volt kihangsúlyozva.

2022. okt. 24. 23:03
 23/68 anonim ***** válasza:
94%
#22 Nem mindenki a kommunikáció mestere.Én úgy gondolom, ha valaki így teszi fel a kérdést az azért van, mert ő maga nincs jóban a mamával és problémás(/lenne) köztük az együttélés.Erre írták többen ezt, hogy nem azon múlik kivel laksz, hanem a jó viszony.
2022. okt. 24. 23:09
 24/68 anonim ***** válasza:
94%

Sosem értettem ezeket a kérdéseket, és hogy egyáltalán mi a kérdés?

Ha utáljátok egymást mint a szart, akkor mi a kérdés? Simogathatjuk a buksidat, attól még nem változik semmi. Mondhatjuk, hogy a világ legjobb dolga, attól még nem változik semmi.

2022. okt. 25. 01:09
 25/68 anonim ***** válasza:
79%

"A 9-es válaszban leírta, hogy egy elviselhetetlen vén boszorkány. Szerinted, hogy kéne vele bánni?"

És mi van akkor, ha az elviselhetetlen vén boszorkány szimplán csak unja, hogy az ő nyakán él a pereputty ahelyett, hogy elköltöznének? Akkor is őt kell kib..szni az erdőbe?

2022. okt. 25. 01:10
 26/68 anonim ***** válasza:
100%
Na visszajött az anyázós? Én semmi rosszat nem kívánok neked, pusztán annyit,hogy ha megöregszel, majd ugyanígy tegyenek veled a gyerekeid, rakjanak ki a saját házadból, egy otthonba, vagy inkább az erdőbe!
2022. okt. 25. 10:45
 27/68 anonim ***** válasza:
100%

Miért éltek együtt, hogyha csak gyűlölködni tudtok?

Egyébként az előítéletesség leglább olyan utálatos szokás.

2022. okt. 25. 10:55
 28/68 anonim ***** válasza:
32%

Köszönöm a jókívánságokat. Ha oda kerül a sor, akkor majd úgy nevelem a gyerekeimet, hogy képesek legyenek egyedül megállni a lábukon és ne kelljen a szülőkkel vagy nagyszülőkkel egy fedél alatt élni évekig, vagy évtizedekig, mert a mellékelt ábra is mutatja ez nem egészséges.

Ha esetleg mégis úgy alakulna, akkor megpróbálnék nem egy elviselhetetlen vén sz*rházi lenni, aki megkeseríti a környezete életét, mert mint tudjuk Magyarországon gerontokrácia van, így ezekről csak jó vagy semmit sem lehet mondani. Az, hogy ugyanúgy hibásak lehetnek a kialakult helyzetért? Még csak kimondani sem lehet.

2022. okt. 25. 11:02
 29/68 anonim ***** válasza:
93%

"Ha oda kerül a sor, akkor majd úgy nevelem a gyerekeimet, hogy képesek legyenek egyedül megállni a lábukon és ne kelljen a szülőkkel vagy nagyszülőkkel egy fedél alatt élni évekig, vagy évtizedekig, mert a mellékelt ábra is mutatja ez nem egészséges."

Valóban nem egészséges, viszont nem nevelés kérdése ha olyan élethelyzetbe kerül hogy anyagilag a szüleitől kénytelen függeni. Vagy úgy neveled hogy ha csak ez az egy lehetősége van, akkor haljon éhen?

2022. okt. 25. 11:09
 30/68 anonim ***** válasza:
87%
Én sem akartam a szülői házba vissza jönni főleg öreganyámmal együtt élni nagyon nehéz elviselni,egy savanyú,házsártos,barátságtalan,vén öregasszony.Egésznap csak átkozodik meg szidkozódik.Meg egésznap mások dolgával foglalkozik.sajnos még tudnám folytatni.Borzasztó nehéz egy ilyen emberrel együtt élni.Szóval ne csodálkozzatok ha néhány ember szídja és gyűlőli a nagyszülőket és az időseket sajnos van miért.Nagxon ritkák az olyan idősek akik cukik meg jófejek,aranyosak.Én öreganyámat annyira utálom hogy azt szavakba nem tudom foglalni.
2022. okt. 25. 15:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!