Mennyire egészségtelen egy háztartásban lakni a nagymamával, évtizedeken át??
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 14:34
1/68 anonim válasza:
Nem a kor számít, hanem a személyiség.
2/68 A kérdező kommentje:
Pont a személyisége végett van kölcsönös utálat, gyűlölet hosszú évek óta.
Ő az a tipikus sváb-német...
2022. okt. 24. 14:42
3/68 anonim válasza:
Senkivel nem egészséges egy hétig sem együtt lakni, akivel kölcsönös az utálat, gyűlölet. De akik így élnek azok általában azért, mert nincs más választásuk vagy félnek lépni.
4/68 anonim válasza:
Ha van "kölcsönös utálat, gyűlölet hosszú évek óta", akkor tök mindegy, kivel álsz, milyen a rokoni kapcsolat, hány éves, káros.
Igaz, az sem egyszerű eset, aki másokat a származása miatt lenéz.
5/68 anonim válasza:
Ez nem így működik... A szemmélyiség, a kisugárzás számít. Ha minden nap boldogok, nevetnek, együtt csinálnak sokmindent és jól érzik magukat attól még nem lesz káros együtt élni a nagyszülőkkel. Egyik osztálytársam vidéki, pesten él a nagyszüleinél az iskola miatt. Tökéletesen megvannak, semmi káros nincs benne
6/68 anonim válasza:
"Ő az a tipikus sváb-német..."
Milyen az a tipikus sváb-német?
8/68 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Nem véletlen, hogy a régi időben az öregeket kirakták a francba az erdőbe megdögleni. Most is így kéne eljárni.
9/68 A kérdező kommentje:
Önző, makacs, mindent megszól, nagyszájú hárpia
2022. okt. 24. 15:27
10/68 anonim válasza:
Én így éltem egészen tini koromig, mert mi laktunk mamánál.Ő a legjobb ember, akit valaha is megismertem.Nagyon jólelkű, kedves, okos, még idegeneknek is szimpatikus, nagyon sokan szeretik és megbecsülik.Nekem nagyon pozitív élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!