Szerinted helyesen tettem?
Figyelt kérdés
Apai nagyimnak két fia van mindig is uralkodó személyiség volt, ebben ellenben az anyai nagyim egy angyal. Szoval apai nagyim mindig szapulta a menyeit:anyámat, és nagybátyám feleségét és menyeinek szüleit . Miatta vált el nagybatyam is meg apám is anyamtol. Vannak új menyei: bátyám 2.asszonya és a mostoha anyám. Ezekkel még roszabbul bánt mint Első két menyével azonban ezek erős lábon álltak nemengedték tönkremenni házasságukat. Apu és nagybátyám mindig eltűrtek mindent a nagyinak.. mai napig pénzelik, havi 50ezret adnak neki bezzeg nagyi nyugdija keresete 220 ezer. Na és a kérdésem jóltettem hogy rászóltam? Elkezdte szapulni az én barátnőmet is lek.rvázta meg minden.. na mondom idefigyelj állítsd le magad én nem apám vagyok hogy eltűrök neked mindent, fogd be a büdös mocskos pofád de azonnal még szépen vagyok... erre ordított stb... egyébként 2 testvére se beszél vele kb 10 éve meg annak gyerekei még köszönő viszonyba sincsenek vele.. mit tegyek? Ne menjek oda?2022. szept. 5. 06:31
3/11 anonim válasza:
Hát ha ilyen stílusban beszéltél vele, esélyes, hogy nem kell oda menned hozzá többet. Tudod, attól, hogy valaki bunkó veled, neked nem kell ám az ő szintjére lesullyedni.
4/11 anonim válasza:
Szerintem meg mindenkit a saját fegyverével lehet legyőzni. Ugyanis csakis abból ért. Ha nem vagy vele bunkóbb ,mint ő veled, fel sem fogja, hogy mit akarsz. Ha szépen adod elő neki, azt hiszi kedveskedsz.
5/11 Morzsi007 válasza:
Pénzelitek is, de minek. Ilyen emberre szerintem nincs szükséged. Hagyd a francba, meg ne adjatok neki pénzt.
Jól tetted, hogy beszóltál neki.
7/11 anonim válasza:
Azt hoyg visszaszóltál neki jól tetted., Azt hoyg ilyen stílusban, azt nem, mert a vén szatyor pont ezt akarja elérni, hoyg ő szintjére süllyedj. Önigazolást lát ennem is, hidd el. Tudom mert anyám második anyósa pont ilyen szipirtyó volt mint a mamád.
8/11 anonim válasza:
Az ilyen nagymamát el kell engedni, ahogy a többiek tették.
9/11 anonim válasza:
Ti ilyen primitív család vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!