Helyesen tettem? Lomtalanítás
Lomtalanítás van a környékünkön.
Amint kinyitottam a garázst már odajött egy gyűjtögető hogy lesz e valami amit elvihet, mondtam hogy van egy hibátlan hűtő és 2 régebbi monitor amit elvihet, csak arra kértem meg hogy pakolja a garázsból a kocsijába, mert fáj a hátam. Erre rámförmedt hogy ő nem rakodó ember, mit képzelek magamról , vigyem ki és elviszi. Közben odajött egy másik is, aki mondta hogy szivesen kihordja amit mondok ha elviheti, erre el kezdett üvöltözni vele az első hogy ő ezt már lefoglalta, és takarodjon innen mert nagyon nagy baj lesz. Erre el is ment szegény. Az első meg leült egy kis széken a házam elé, mondtam neki hogy menjen el mert nem adom neki, azt mondta ez közterület és itt fog ülni amig ki nem teszem a dolgokat. Szóval megfogtam, végig karcoltam a hűtőt , elvágtam a kábelt, a monitorokat meg betörtem, úgy raktam ki neki. Helyesen tettem?
A történetben mindenki hülye.
Az eredmény pedig hogy mindenki rosszul járt.
Nincs más kommentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!