Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek helyesen tettem,...

Szerintetek helyesen tettem, hogy megszakítottam vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Apám még kis koromban ki dobott minket az utcára. Anyum nagyon erős volt, és normális életet tudott biztosítani nekem, amennyire csak ebből a helyzetből ki lehetett hozni a normálisat. Apám 5-6 éves koromban előbukkant, és tartottuk a kapcsolatot (Mivel nem fizetett gyerektartást, és eltűnt, meglett fenyegetve h fel lesz jelentve stb.. így kénytelen volt az életem része lenni) Bár néha hétvégéket náluk töltöttem, született is egy gyerek az új feleségtől, de mindigis feleslegnek éreztem magam ott. 17. szülinapomra annyit kértem, hogy menjünk el valahova kettesben. Természetesen se ezt, se mást nem kaptam szülinapomra se akkor se utána. Többször kerestem én, hogy mikor mehetek, mint ő, stb... Szóval úgy éreztem csak muszájból beszél velem, így kb 3 éve megírtam neki az érzéseim, és letiltottam mindenhonnan. Viszont néha elgondolkozom, hogy lehet nem kellett volna teljesen kizárni az életemből, és túl kemény voltam hiszen azért tartottuk a kapcsolatot, nem szart le teljes mértékben. Egyébként 25 éves lány vagyok.

2022. ápr. 26. 09:43
A kérdező szavazást indított:
Igen jól tetted, soha ne is keresd
Nem kellett volna, vedd fel vele a kapcsolatot
65 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted
2022. ápr. 26. 09:48
 2/22 anonim válasza:
100%
Szerintem is jól tetted.
2022. ápr. 26. 10:17
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól tetted.

Nekem is hasonló a történetem. Kiskoromban nem keresett, nagyobb koromban én kerestem. De éreztem, hogy csak nyűg neki az egész.

Én nagyon jól elvagyok nélküle. Elfogadtam ezt a helyzetet.

2022. ápr. 26. 10:40
 4/22 anonim ***** válasza:
13%

Most már kíváncsi vagyok, kérdezd meg Tőle hogy van?

Remélem jól, ebbe a mai világban...

Lehet Ő is keresne, csak nem mer...

2022. ápr. 26. 11:08
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jól tetted. Ha akar majd megkeres, te meg akkor eldöntöd, hogy belemész-e, hogy felkavarja az életed vagy sem.

Egy szülőt nem az tesz azzá, hogy megcsinál, hanem, hogy az életed különböző állomásain hogyan áll melletted és hozzád.

2022. ápr. 26. 11:18
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tudom, ha akarna tudna keresni, mert meg van neki a számom, csak le van tiltva, de más telefonról tudna írni/hívni ha annyira akarna. Bár megkértem hogy ne keressen, így van benne sansz hogy ezért nem mer. De nyugodtabb így az életem, csak azért néha gondolok rá mi lehet velük, és hogy hogy tud így élni, hogy semmit nem tud évek óta az egyik gyerekéről..És lehet még ő haragszik, hogy hirtelen így elvágtam minden lehetőséget a kommunikációra, ezért is kérdeztem, hogy nem-e volt túl drasztikus döntés.
2022. ápr. 26. 12:03
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Kidobott anno az utcára titeket és gyerektartást sem fizetett? Felőlem ott enné meg a penész ezután, ahol van, még a nevemet is megváltoztatnám. Sosem futnék olyan szekér után, ami nem vesz fel, a vér ilyen szituban pedig sz.rt sem jelent.
2022. ápr. 26. 12:10
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha kíváncsi lenne rád, már megkeresett volna. Különösen, ha kap egy olyan levelet, amiben leírod az érzéseid.
2022. ápr. 26. 12:23
 9/22 anonim ***** válasza:
85%
Engem csak az érdekel, hogy az új asszony ezeket tudja, amit veletek tett? Mert egy minimális empátiával rendelkező és gondolkodó nő az ilyen heréket elkerüli. Vagy ő miatta tette azt veletek amit?
2022. ápr. 26. 12:25
 10/22 anonim ***** válasza:
72%
9.: Jaja, ép nő az ilyenre rá se néz, és főleg nem szül neki... Vagy az a nő volt benne az áskálódásban, vagy szimplán egy hülye (ha tud ezekről a dolgokról).
2022. ápr. 26. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!