Szerintetek helyesen tettem, hogy megszakítottam vele a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Apám még kis koromban ki dobott minket az utcára. Anyum nagyon erős volt, és normális életet tudott biztosítani nekem, amennyire csak ebből a helyzetből ki lehetett hozni a normálisat. Apám 5-6 éves koromban előbukkant, és tartottuk a kapcsolatot (Mivel nem fizetett gyerektartást, és eltűnt, meglett fenyegetve h fel lesz jelentve stb.. így kénytelen volt az életem része lenni) Bár néha hétvégéket náluk töltöttem, született is egy gyerek az új feleségtől, de mindigis feleslegnek éreztem magam ott. 17. szülinapomra annyit kértem, hogy menjünk el valahova kettesben. Természetesen se ezt, se mást nem kaptam szülinapomra se akkor se utána. Többször kerestem én, hogy mikor mehetek, mint ő, stb... Szóval úgy éreztem csak muszájból beszél velem, így kb 3 éve megírtam neki az érzéseim, és letiltottam mindenhonnan. Viszont néha elgondolkozom, hogy lehet nem kellett volna teljesen kizárni az életemből, és túl kemény voltam hiszen azért tartottuk a kapcsolatot, nem szart le teljes mértékben. Egyébként 25 éves lány vagyok.2022. ápr. 26. 09:43
21/22 anonim válasza:
Én nem tiltottam volna le sehonnan sem, csak a levél után teljesen visszavonultam volna, és azt írtam volna, ha a jövőben látni szeretne,ő jelentkezzen, hiába vagy te a gyereke.
22/22 anonim válasza:
Ő téged már minimum kiskorod óta kirakott az életéből. Az hogy te hogy látod, számára irreleváns. Elolvasta az üzieidrt és azt gondolta, na végre minnusz egy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!