Nagymamának fizetni a gyerekfelügyeletért?
Másképp nem tudjuk megoldani a kislányom felügyeletét, így nyáron évek óta ugyanaz a bébiszitter vigyáz rá, több hetet, természetesen pénzért.
Anyósom évek óta nem dolgozik, ez miatt nem felhőtlen a viszonyunk, de elvagyunk.
Most felajánlotta, hogy most először vigyáz egy hetet a lányunkra. Ok, örültünk, gyerek szívesen ment.
Mivel tudjuk hogy nem sok a bevétele, így úgy vittük oda a gyereket hogy bevásároltunk-zöldség, gyümi, felvágott, hús, joghurt, fagyi, szóval ne legyen neki ez plusz kiadás.
El is telt a hét, gyereket hazahoztuk, és most mondja a férjem, hogy az anyja várja a pénzt amit a bébiszitternek fizettünk volna. Mert ezen a héten is a bébiszitterrel lett volna, szóval a pénz bele volt kalkulálva.
Csak nekem ez így fura. Férjem azt mondja a békesség kedvéért fizessük ki, de nekem ezzel olyan ellenérzésem van.
Ti mit gondoltok, vagy másnál ez hogy van?
Kifizetném, és közölném, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy ő csak várja a pénzt, mi meg tejelünk. A gyerek nem bevételi forrás, és vigyázni se kell rá többet (főleg ha tv meg gép előtt ülnek).
Nekem ez nagyon meredek, az én anyám arra is húzná a száját, ha vinnénk kaját, volt már ilyen. Ha meg fizetni akarnék neki, el is küldene a p.csába. Már akkor is fel van háborodva, ha megköszönöm a vigyázást.
Igazából ez két külön probléma nálatok, ami most találkozott.
Hosszabb távon az is elég nagy gond, hogy a mama fejőstehénnek néz titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!