Nagymamának fizetni a gyerekfelügyeletért?
Másképp nem tudjuk megoldani a kislányom felügyeletét, így nyáron évek óta ugyanaz a bébiszitter vigyáz rá, több hetet, természetesen pénzért.
Anyósom évek óta nem dolgozik, ez miatt nem felhőtlen a viszonyunk, de elvagyunk.
Most felajánlotta, hogy most először vigyáz egy hetet a lányunkra. Ok, örültünk, gyerek szívesen ment.
Mivel tudjuk hogy nem sok a bevétele, így úgy vittük oda a gyereket hogy bevásároltunk-zöldség, gyümi, felvágott, hús, joghurt, fagyi, szóval ne legyen neki ez plusz kiadás.
El is telt a hét, gyereket hazahoztuk, és most mondja a férjem, hogy az anyja várja a pénzt amit a bébiszitternek fizettünk volna. Mert ezen a héten is a bébiszitterrel lett volna, szóval a pénz bele volt kalkulálva.
Csak nekem ez így fura. Férjem azt mondja a békesség kedvéért fizessük ki, de nekem ezzel olyan ellenérzésem van.
Ti mit gondoltok, vagy másnál ez hogy van?
Egyetértek a 3assal
Máskor inkább más segítségét kérném és elmondanám neki h ez nagy genyosag volt..
13!
Na és ki a jó ég kényszerít rá bárkit is, hogy anyósa bízza a gyereket? Ne bízd rá. A te gyereked, azt csinálsz vele, amit akarsz. Nekem mondjuk épp az lenne egyértelmű, hogy ha tudom, hogy anyósom xar anyagi helyzetben van, plusz rá is er, akkor őt kérem meg, hogy vigyázzon a gyerekekre annyiért, amennyiért amúgy a bébiszitter is tenné. Bár nálunk a csalad az első és anyosomnak nem jutna eszébe pénzt se kérni, se elfogadni
Nehezen tudom elképzelni azt az élethelyzetet, hogy pénzt kérjek azért, hogy az unokámra vigyázok....
Még ha az lenne, hogy rosszak az anyagi körülményei,
de dolgozik, és mindent megtesz, hogy ezen változtasson, de a kedvemért eljön munkából unokázni, tudva, hogy ez bevételkiesés, ami gondot okozhat... Na ezvaz egyetlen eset, ami elfogadhatóvá tenné. Akkor még fel is ajánlanám. De így? A pofamrol sülne le a bor a helyeben...
Arrol nem is beszelve hogy bevasaroltal neki amit gondolom nem evett meg mondent a gyerek.. tehat meg neki is maradt egy csomo kajaja
Inkabb orulne annak is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!