Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagymamának fizetni a gyerekfe...

Nagymamának fizetni a gyerekfelügyeletért?

Figyelt kérdés

Másképp nem tudjuk megoldani a kislányom felügyeletét, így nyáron évek óta ugyanaz a bébiszitter vigyáz rá, több hetet, természetesen pénzért.

Anyósom évek óta nem dolgozik, ez miatt nem felhőtlen a viszonyunk, de elvagyunk.

Most felajánlotta, hogy most először vigyáz egy hetet a lányunkra. Ok, örültünk, gyerek szívesen ment.

Mivel tudjuk hogy nem sok a bevétele, így úgy vittük oda a gyereket hogy bevásároltunk-zöldség, gyümi, felvágott, hús, joghurt, fagyi, szóval ne legyen neki ez plusz kiadás.

El is telt a hét, gyereket hazahoztuk, és most mondja a férjem, hogy az anyja várja a pénzt amit a bébiszitternek fizettünk volna. Mert ezen a héten is a bébiszitterrel lett volna, szóval a pénz bele volt kalkulálva.

Csak nekem ez így fura. Férjem azt mondja a békesség kedvéért fizessük ki, de nekem ezzel olyan ellenérzésem van.

Ti mit gondoltok, vagy másnál ez hogy van?

2022. aug. 18. 09:54
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
86%
Előre tisztázni kellett volna hogy pénzt kér érte.
2022. aug. 18. 10:51
 22/59 anonim ***** válasza:
91%

Nem egyedi eset, már másoktól is hallottam.

Részemről vagy szeretetből csinálom, vagy sehogy. Eszembe nem jutna pénz kérni a gyerekemtől, semmilyen címen.

De mindentől függetlenül ezt a mondatot nem értem:

"Anyósom évek óta nem dolgozik, ez miatt nem felhőtlen a viszonyunk,..."

2022. aug. 18. 10:58
 23/59 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom folyton pénzért pumpolja őket.
2022. aug. 18. 11:01
 24/59 anonim ***** válasza:
90%
Sztm old meg, ahogy eddig. Szomorú, h ilyen nagyszülők vannak.
2022. aug. 18. 11:03
 25/59 anonim ***** válasza:
93%

A kicsinyesség jegyében én fizetnék, majd vasárnapi ebédek után elővenném a pénztárcámat, hogy mennyibe került nekünk a leves meg a rántotthús. Ha közben szórakoztatott, borravalót is kaphat.

Ezt nem viccből mondom, komolyan meglépném.

2022. aug. 18. 11:11
 26/59 anonim ***** válasza:
86%
Ha jól gondolom, eddig is ti pénzeltétek. Akkor most itt az ideje ezt beszüntetni.
2022. aug. 18. 11:23
 27/59 anonim ***** válasza:
97%
Kifizetném. Majd elmondanám h köszönjük, de maradunk a megszokott szitternél. Ennyi pénzért ő jobb minőségű munkát végez.
2022. aug. 18. 11:39
 28/59 A kérdező kommentje:

23-as, ez a mondat azt jelenti, hogy még nem nyugdíjas korú, de nem is dolgozik, mert fáradt, mert szemét a fönök, bunkó a kolleganő stb.

Valami segélyt kap-mondta a pontos nevét, de nem tudom már.

Ez miatt a férjem lakásában lakik, és rendszeresen kisegítjük hogy a rezsit ki tudja fizetni. És én ezért kicsit neheztelek rá, és ezért nek felhőtlen a viszonyunk.

2022. aug. 18. 11:40
 29/59 anonim ***** válasza:
95%
Ő meg ezek szerint hulyének nézi a támogatóit, titeket.
2022. aug. 18. 11:41
 30/59 A kérdező kommentje:
De azt hiszem meggyőztetek, hogy ha ezt nem tisztáztuk előre, akkor inkább kifizetjük, és tanultunk belöle.
2022. aug. 18. 11:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!