Nem akarom meglátogatni a nagymamámat,hogy oldajm meg?
Mamám lábát levágták kb.1 éve.
Minden hétvégén meg kell látogatmom,anya azt mondta menjek én hétvégente,hogy ne legyen egyedül amíg nagynéném dolgozik.
Egésznap bent ülünkna dohos,füst szagú szobában.Ő az ágy tetején pöffeszkedig és egymás után szívja a cigarettát,nagyon büdös vágni lehet a füstöt.Tombol a tv,max hangerőn ha meg nem a tv szól akkor wngem piszkál.Azt mondja girhes vagyok,meg milyen csúnya gyerek és röhög.Mindig velem csavartatja le az ásványvizes üvegről a kupakot,pedig nem a kezét hanem a lábát vágták le.Nekem meg mindig vágja a kupak a ujjam.Meg piszkál,hogy ne nézzem a levágott lábát,íjjesztő sztorikat mesél,meg a báttyqm szindja 21 éves,hogy a háborúban tuti meghalna azonnal,meg h nem férfi inkább puncis kis cs*ra stb.
Apukám elhunyt és rá is azt mondta nem kar érte pedig tudom,hogy annyit dolgozott értünk,szinte erőn felül.Anyukqmnak elmondtam de azt mondja azt a par órát kikell bírni,meghogy mindig ilyen volt de a nagymamám és kötelességünk melette maradni.Anyámat is lehordja mindennek,mert annyit mert mondani nem kellene cigizzen mert nem tesz jót az ereknek...
Mit csináljak? Nem skarok menni,nem is szeretem.
Vágja az ujjadat a kupak-miért hány éves vagy, 2????
Nyisd ki az ablakot, szellőztess ki, takarítsd ki a lakást, hogy ne legyen annyira büdös.
Vagy cserélj anyukáddal, te végezz el minden otthoni teendőt és akkor menjen anyukád a mamához.
Az ablakot már milliószor próbáltam,de semmit nem enged azt mondja felmelegszik a ház,takarítani meg szintén nem engedi mert fél,hogy meglopom (teljesen alaptalan feltételezés sosem tennék ilyet)
Mondtam mar ezt is anyanak,hogy cseréljünk de azt mondja muszály a nagymama mellett lennünk mindnnyian mert erről szól a család
Egyrészt a passzív dohányzás károsabb mint a rendes dohányzás, mert akkor a szűretlen füstöd szívod. Eáadásul világszerte évente 600 ezer halálos áldozatot követel.
Másrészt meg nem vagytok kötelesek mellette lenni. Az ajtót se kéne rányissátok, nem hogy gondoskodni róla.
Ha haza jön anya megbeszélem vele, mert ha a szombatra gondolok már gyomor görcsöm van, a sírhatnék van rajtam.
Anya teljesen másképp látja a dolgokat, tudja milyen a stílusa mamámnak, halottam mikor a tesójával beszélgettek mennyire szörnyű gyermekkoruk volt mellette, mégis azt erőlteti, hogy kötelességünk segíteni őt,
Elmondom neki, hogy nekem ez megterhelő és lelkileg fájdalmas hallgatni azt a sok otromba jelzőt amivel bennünket illet. Nagynénémet lusta nyomoréknak hívja, anyát semmire kellő szutyoknak, tesómat csírának, bu.inak meg ami éppen eszébe jut, rajtam meg csak random röhög, hogy hogy lehet valaki ilyen csúnya gyerek, meg girhes gilisztának hív.... az a néhány óra egy élethossznak tűnik
Pat helyzet mert anyukámat meg nem akarom megbántani, így is elég nehéz most az élete és rengeteg teher van a vállán e nélklül is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!