Anyám nem érti meg hogy ne posztolja tele az oldalát a gyerekem képeivel. Ez normális hogy egy nagymama ilyen?
4 hónapos a gyermekem anyámnál 100 kép van már róla kint mert ugye magának mindig kért hogy küldjek vagy ha nálunk van szétfotozza. Nekem 4 képem van kint összesen a gyerekemről! Megkértem hogy ne posztolja de kb 2 hétig betartja utána megint mindent kirak. Olyanokat mond hogy “babánk” stb
Szerintem ez kicsit beteges. Ő az én lányom és nem neki szűltem és azért hogy mutogassa számomra vad idegeneknek. Már volt belőle félreértés is mert apukámnak mondták hogy anyám éjjel -nappal a gyerekkel van ( mert a képekből itélve úgy tűnik pedig csak küldött képeket rak ki ) és hogy apám miért nem. ( elváltak) Nem értem miért kell ennyire a külvilágnak élni iszonyatosan zavar…
Tudjátok mennyi a beteg, aberrált állat? Akik pici gyerekekre gerjednek? Egy közösségi médiában feltöltött fotó, ami egy 12 év alatti gyermeket ábrázol, 10 perc múlva már adják-veszik a sötét weboldalokon.
Mondd csak el ezt anyádnak, hogy úgy töltsön fel legközelebb képet, hogy a kisunokája képére már este valaki verni fogja....
Legrosszabb esetben rákeresnek a kép forrására, hogy élőben is láthassák.
Ha nekem nem hiszel, tessék, a magyar nyomozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!