Anyám nem érti meg hogy ne posztolja tele az oldalát a gyerekem képeivel. Ez normális hogy egy nagymama ilyen?
4 hónapos a gyermekem anyámnál 100 kép van már róla kint mert ugye magának mindig kért hogy küldjek vagy ha nálunk van szétfotozza. Nekem 4 képem van kint összesen a gyerekemről! Megkértem hogy ne posztolja de kb 2 hétig betartja utána megint mindent kirak. Olyanokat mond hogy “babánk” stb
Szerintem ez kicsit beteges. Ő az én lányom és nem neki szűltem és azért hogy mutogassa számomra vad idegeneknek. Már volt belőle félreértés is mert apukámnak mondták hogy anyám éjjel -nappal a gyerekkel van ( mert a képekből itélve úgy tűnik pedig csak küldött képeket rak ki ) és hogy apám miért nem. ( elváltak) Nem értem miért kell ennyire a külvilágnak élni iszonyatosan zavar…
Mert amikor itt van akkor azt lesem hogy mikor fotozgatja ugye? Addig en altaba elmosogatok kiteregetek megfozok stb de egyebkent meg Fotozza nyugodtan de ne rakja ki!!! A kepet se azert kuldom neki hogy kirakja hanem mert o latni szeretne.
Ha ra szolok leszedni de nem tudom en vagyok a hulye vagy ez normalis hogy automatikusan minden megy a kulvilagnak mintha kotelezo lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!