Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek? Évek elteltével...

Mit tegyek? Évek elteltével fel fogom dolgozni ezt?

Figyelt kérdés
Nagyanyám nevelt fel baba korom óta, de sohase dicsért, állandóan kritizált, és most is ez a sztori megy, viszont ha másokat meglát akkor ájuldozik és a szépségüket emeli ki...teljesen önbizalomhianyos vagyok
2022. jún. 3. 14:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Keress szakembert
2022. jún. 3. 14:27
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Én is éltem át hasonló helyzeteket, csak nem családtaggal. Nekem is fájó pont a mai napig de szerintem azt kellene elhinned, hogy értékes vagy és nem az határoz meg amit mások mondanak és nem egy ember véleményére, viselkedésére kell alapozni amikor kialakítasz saját magadról egy képet. Ha ez sikerül és tényleg elhiszed, hogy az ő véleménye nem a világ közepe és ő is csak egy ember a sok közül, ő se tökéletes, attól még más szerethet amiért ő nem és vannak jó tulajdonságaid, csak ő nem látja, na akkor már nem fog annyira hatni rád a nagyanyád.

Ezt a saját tapasztalataimra alapozva írtam.

2022. jún. 3. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Majd lesz párod akitől kapsz bókokat és kedves szavakat.
2022. jún. 3. 14:44
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Apukám is ez a típus volt, én is önbizalomhiányos vagyok. Pszichológus tényleg segít rendbe tenni.
2022. jún. 3. 15:17
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

pasi kell, és alázd meg az öregasszonyt

mondd neki, hogy egy gonosz féreg és dicsőíts könnyes szemekkel más öregasszonyokat, lehetőleg olyanokat, akiket utál

2022. jún. 3. 16:11
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Anyád rajtad éli ki magát, másnak megfelel de neked meg alkalmazkodni kell ő hozzá, legalábbis így gondolja.
2022. jún. 3. 16:20
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Ugyanabba a helyzetbe rak téged is mint amiben ő saját maga rakta magát.
2022. jún. 3. 16:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz ötlet, tényleg kipróbálhatnád: dicsérd azokat a nyanyákat, szomszédokat, akiket ő UTÁL.Mindent, az öltözködést, a haját, a külsejét, a kocsiját, házát, gyerekét,mindent sorra vehetsz. Ha nem tetszik neki, hívd fel rá a figyelmét, hogy ő ugyanezt csinálja, most akkor mi nem tetszik neki????
2022. jún. 4. 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagymamád valószínűleg teherként élte meg azt, hogy fel kellett nevelnie. Azt nem írtad le, hogy milyen okból történt ez így, de gondolom a szüleid nem nagyon lehettek az életed része. Feltételezhetően rájuk is haragszik emiatt, amit ha nem is tudatosan, de rajtad tölt ki.
2022. jún. 4. 21:05
 10/12 dregor ***** válasza:
53%
Az önbizalomhiányon segíthetek. :))
2022. jún. 8. 15:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!