Hány éves voltál mikor meghalt át anyai mamád, anyai papád, s apai mamád apai papád? Melyiket szeretted legjobban..?
Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 18:11
21/23 anonim válasza:
Apai ág:
Nagymamám sajnos nem sokkal születésem előtt halt meg, pedig nagyon várt engem állítólag.
Nagyapám még él (most vagyok 26 éves).
Anyai ág:
Nagymamám három éves koromban.
Nagyapám 21 éves koromban
22/23 anonim válasza:
Apai nagymamámat és nagypapámat nem ismertem (utóbbival még kisgyerekként találkoztam, de egyáltalán nem emlékszem rá). Az anyai nagyszüleimhez viszont nagyon közel állok, sok időt töltöttem velük gyerekként. A nagypapám sajnos elhunyt, amikor 18 éves voltam, de a nagyim a korához képest egész jól van és szívből kívánom, hogy még sokáig velünk maradjon! 24 l
23/23 anonim válasza:
Apai nagyanyám bőven a születésem előtt meghalt.
Anyai nagyapám halálakor 13 éves voltam, hirtelen történt, torkán akadt a falat ebédnél. Utáltam, egy alkoholista állat volt, nem hiányzik.
A többiek még élnek, bár apai nagyapámmal nem tartom a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!