Hány éves voltál mikor meghalt át anyai mamád, anyai papád, s apai mamád apai papád? Melyiket szeretted legjobban..?
Apai: 13, 14
Anyai: 19, 21
Anyai nagyszüleimet szerettem a legjobban. És ez fordítva is igaz, ők jobban szerettek, mint az apai nagyszülők.
Apai nagymama: 12
Apai nagypapa: 13
Anyai nagypapa: 22
Anyai nagymama: 43 - ő túlélte a szüleimet és megérte a 100. születésnapját.
Anyai részről: 32 (papa) és 39 (nagyi)
Apai részről: 32 (nagymama) és 37 (nagypapa).
Apai nagyszüleimet jóformán nem is ismertem, nem tartottuk a kapcsolatot. Anyai nagyim még megérte mindhárom dédunokáját. Nagypapám csak az elsőt. Apai nagyszüleim nem ismerték egyiküket sem, bár az első születésénél még mindketten éltek, anagyapám a középsőnél is. De nem is tudtak róluk, nagyapám is csak elsőről értesült, de soha nem látta.
Értelemszerűen anyai nagyszüleimmel volt közelebbi a viszonyom, mindkettőjüket nagyon szerettem.
Anyai mama 14 éves voltam
Anyai papa 16
Apai papa nem ismertem így nem tudom
Apai mama 29 évesen most két hete
A két mamát nagyon szerettem
17 voltam, amikor apai nagypapám meghalt.
23 voltam, amikor anyai nagypapám, 31 voltam, amikor anyai nagymamám, és 37, amikor apai nagymamám.
Apai nagypapánál 10.
Anyai nagymamánál 16.
A többiek még élnek és reméljük fognak is még sokáig.
Egyikőjüket se szeret(t)em legjobban, mindegyikőjüket másért, de ugyanúgy. Bár apai nagypapámról már csak homályos emlékeim vannak.
Apai nagypapa halálakor 26, nagymamáénál 38, anyai mamáénál 17, papáénál 37 éves voltam.
Apukám apját szerettem a legjobban. A két mamát nagyjából egyformán, az anyai nagyapámat ki nem álltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!