Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hány éves voltál mikor meghalt...

Hány éves voltál mikor meghalt át anyai mamád, anyai papád, s apai mamád apai papád? Melyiket szeretted legjobban..?

Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 18:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
A két nagyapám halálakor 13, anyai nagymamám halálakor 19, apai nagymamám halálakor 21 éves voltam. Anyai nagymamámhoz álltam a legközelebb.
2022. jún. 2. 18:22
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
1,6,7,29. Nyilván ahhoz kötődtem, akit egyáltalán volt módom megismerni.
2022. jún. 2. 18:24
 3/23 anonim válasza:
100%

Apai papámat nem ismertem, 14 évvel születésem előtt öngyilkos lett a túlzott alkoholfogyasztással összefüggésben. Apai mamám 25 éves koromban ment el, idén februárban, nagyon megviselt a halála, de nem ért váratlanul.

Anyai nagyszüleim 74, illetve 82 évesek lesznek a nyáron, hála égnek épek, egészségesek. Mindkettőjüknek okostelefonja van, sokmindent néznek, intéznek vele, mindig követik a legújabb technikát.

2022. jún. 2. 18:41
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Az apai nagyszüleim tragikus halált haltak: mama brutálisan meggyilkolta papát, majd azonnal magával is végzett, 3 éves koromban. A történetet egy bő évtizeddel később hallottam, és - mondanom se kell - utólag is nagyon megrázott.

A mamám tragikusan váratlanul, szempillantás alatt hagyott itt váratlanul, 22 évesen, alig másfél hónappal a szülinapom után,2 héttel az ő 74.szülinapja előtt hunyt el, ami valóságos hidegzuhanyként ért. (Még megfőzte az ebédet, összeesett és alig egy óra múlva a kórházban már halott volt.)

2022. jún. 2. 18:54
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyai mamám a születésem előtt, anyai papám 85 és még él. Apai mamám 81 és él, apai papám 2 éve halt meg 84 évesen. Én 30 vagyok.
2022. jún. 2. 18:55
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Az anyai Mamám még él, az anyai Papám 17 éves koromban halt meg, az Apai nagyszüleim pedig 33 éves koromban egymás után.
2022. jún. 2. 19:13
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

0: Apai nagypapám édesapám kisfú korában halt meg, sosem ismertem.

5: Az anyai nagymamám meghalt rákban. Nagyon szerettem.

11: Az anyai nagypapám meghalt. Nem voltam vele jóban, szexuálisan molesztált, ivott...

32 vagyok most, az apai nagymamám még él.

2022. jún. 2. 19:14
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Anyai nagyszüleimet sajnos nem ismertem a születésem előtt meghaltak már.

Apai nagypapám napra pontosan 1 hónappal a születésem napja előtt halt meg.

Apai nagymamám akkor halt meg amikor 16 éves voltam.

2022. jún. 2. 19:51
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
7-amikor az anyai nagypapám,13 mikor az apai nagymamám,15 mikor, az apai nagypapám.
2022. jún. 2. 19:59
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Anyai nagypapám még születésem előtt meghalt. Szerencsére az anyai nagymamám, az apai nagypapám és az apai nagymamám is él még.

20 éves vagyok, úgyhogy szerencsésnek érzem magam☺️

Az apai nagypapámmal van a legjobb kapcsolatom, az egész családban vele jövök ki a legjobban. De a nagymamáimat is nagyon szeretem és hálás vagyok, hogy mind jó egészségügyi állapotban vannak.

2022. jún. 2. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!