Hány éves voltál mikor meghalt át anyai mamád, anyai papád, s apai mamád apai papád? Melyiket szeretted legjobban..?
Apai papámat nem ismertem, 14 évvel születésem előtt öngyilkos lett a túlzott alkoholfogyasztással összefüggésben. Apai mamám 25 éves koromban ment el, idén februárban, nagyon megviselt a halála, de nem ért váratlanul.
Anyai nagyszüleim 74, illetve 82 évesek lesznek a nyáron, hála égnek épek, egészségesek. Mindkettőjüknek okostelefonja van, sokmindent néznek, intéznek vele, mindig követik a legújabb technikát.
Az apai nagyszüleim tragikus halált haltak: mama brutálisan meggyilkolta papát, majd azonnal magával is végzett, 3 éves koromban. A történetet egy bő évtizeddel később hallottam, és - mondanom se kell - utólag is nagyon megrázott.
A mamám tragikusan váratlanul, szempillantás alatt hagyott itt váratlanul, 22 évesen, alig másfél hónappal a szülinapom után,2 héttel az ő 74.szülinapja előtt hunyt el, ami valóságos hidegzuhanyként ért. (Még megfőzte az ebédet, összeesett és alig egy óra múlva a kórházban már halott volt.)
0: Apai nagypapám édesapám kisfú korában halt meg, sosem ismertem.
5: Az anyai nagymamám meghalt rákban. Nagyon szerettem.
11: Az anyai nagypapám meghalt. Nem voltam vele jóban, szexuálisan molesztált, ivott...
32 vagyok most, az apai nagymamám még él.
Anyai nagyszüleimet sajnos nem ismertem a születésem előtt meghaltak már.
Apai nagypapám napra pontosan 1 hónappal a születésem napja előtt halt meg.
Apai nagymamám akkor halt meg amikor 16 éves voltam.
Anyai nagypapám még születésem előtt meghalt. Szerencsére az anyai nagymamám, az apai nagypapám és az apai nagymamám is él még.
20 éves vagyok, úgyhogy szerencsésnek érzem magam☺️
Az apai nagypapámmal van a legjobb kapcsolatom, az egész családban vele jövök ki a legjobban. De a nagymamáimat is nagyon szeretem és hálás vagyok, hogy mind jó egészségügyi állapotban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!