Igazából ennek mi lenne a normális menete? Csak az unokának kell/kellene folyton keresni a nagyszülőket, pl telefon, személyesen, vagy azért a mama is kereshetné az unokát ?
Szerintem ez egy baromság hogy kinek kit kell keresni.
Ha valakire kíváncsi vagyok akkor azt felhívom. Nem a királyi család vagyunk mi, hogy bekell tartani szabályokat.
Ha a mama annyira kíváncsi rám, akkor képes felhívni, akár 1-2 percre.
Ahol már azt kell számontartani, hogy kinek kit kell felhívni, ott már szeretetről nem beszélhetünk.
Mi 4-en vagyunk unokák. Én meg a nagyobbik unokatesóm minden nap hívjuk munkába menet/jövet. (Mi vagyunk a 2 legidősebb). A 2 kisebbet (15 és 16 évesek) ő hívja ritkán, mert tudja, hogy ugyse beszélnek vele csak annyit mondanak, hogy igen, nem, okés.
De, ha szívesen beszélsz a nagyiddal hívd fel többször szerintem. Ha viszont nem olyan jó nagymama vagy nem kíváncsi rád és egyoldalú a beszélgetés akkor hívd ritkábban.
10.Felesleges ide írni bármit
Ezt mire mondod és mi ez a stílus? Inkább neked kéne lenyugodni...
Szerintem a mama is keresheti az unokát. Rám is panaszkodott mamám hogy nem látogattam x éve. Kiskoromban is mindig én mentem, ő 1x se jött el hozzánk pedig gyalog 10 percre laktunk.
Apám új gyerekeit még térdműtét után is el ment meglátogatni. Taxit is hívott sokszor magának hogy el tudjon menni a város másik végébe hozzájuk. Oda tudott menni, hozzánk soha. Az ilyen nagyi bekaphatja
Gyerekkorban a nagyi keressek az unokát.
Felnőtt korban kölcsönösen oda-vissza.
De egyetértek azzal, hogy családban ez nem így működik, nem kell nyilvántartani, hogy ki keresi a másikat. Keresse az, akinek hiányzik a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!