Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tényleg ez a normális, vagy...

Tényleg ez a normális, vagy mégis ők a bunkók?

Figyelt kérdés
Mentem volna mamámhoz és az elettarsahoz az egyik Budapesthez közeli faluba. Csak Pesten tudtam leszallni ezért eljottek értem autóval. Majd mikor odaertunk falura mondja nekem az öreg, hogy fizessem ki a benzinpenzt, mert csak miattam mentek ennyit. Mondom neki hát hallod így is 6 ezret fizettem a vonatjegyre, most az a pár ezer forint akkora pénz? (oda vissza 3 ezer kb a benzinpenz). Nem akartam fizetni mert nincs nagyon pénzem, én diák vagyok, ő neki meg magas a nyugdíja, mert még régen rendőrfőtiszt volt. Utána elkezdtek lehordani engem, hogy milyen szemtelen vagyok, meg hogy kérjek azonnal bocsánatot, meg ilyenek. Akkor kifizettem béke kedvéért. Elmeseltem pár havernak meg a szüleimnek is, mind nekem adtak igazat, de a mamam meg mindig baszogat ezzel. Azt akarja hogy még vegyek ajándékot a csavonak, amiért "bunkó" voltam, tenyleg szemtelenseg volt ez?

2022. márc. 22. 16:24
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
86%

Lakott az udvarunkban,(közös udvaros társasház),egy c család. Kirakták őket a viselkedésük miatt.

Ezeket tőlük hallottam!:

Dikk,há te milyen csóró vagy! Nekem béjemvém lesz holnap! Van fád aggyá,mer megfagyunk! Koposó! Nembadsz? A rák egye ki a beledet!

Na kb te is ezen a szinten vagy!

Mamád párja jobban ismer téged mint mi,így biztos nem véletlenül akarta veled kifizettetni a benzint.

Ui: nem nyitom meg a privát üziket. :)

2022. márc. 22. 20:51
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

1. megteheti, hogy elkéri tőled a benzinpénzt, plusz a fordulót

2. mehetsz busszal, és akkor ilyen probléma nem lesz

2022. márc. 23. 06:57
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Megis mit kellett volna rendezni, 3 ezret XD - ember, megvan, hogy az jól beosztva 3 vagy 4 napi kaja? Ja, hát neked mindegy, de egy idős embernek, akinek magának kell mindent fizetnie a nyugdíjából, nem.

Ezek után nem kéne, hogy gyere hozzánk, mert tahó vagy.

2022. márc. 23. 07:06
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, hat neked mindegy"

Nem mindegy neki, csóro mint a k.vaélet, csak más legyen vele nagyvonalú :D

2022. márc. 23. 10:34
 35/35 anonim ***** válasza:
Hát vegyél aztán engedd el. Én biztos nem hagynám hogy ez az egyszeri alkalom megmérgezze a kapcsolatot. Viszont jelezném hogy máskor előre szóljanak ha penz kell tőlem mert kispenzu vagyok és be kell tervezzem
2022. márc. 26. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!