Mentem volna mamámhoz és az elettarsahoz az egyik Budapesthez közeli faluba. Csak Pesten tudtam leszallni ezért eljottek értem autóval. Majd mikor odaertunk falura mondja nekem az öreg, hogy fizessem ki a benzinpenzt, mert csak miattam mentek ennyit. Mondom neki hát hallod így is 6 ezret fizettem a vonatjegyre, most az a pár ezer forint akkora pénz? (oda vissza 3 ezer kb a benzinpenz). Nem akartam fizetni mert nincs nagyon pénzem, én diák vagyok, ő neki meg magas a nyugdíja, mert még régen rendőrfőtiszt volt. Utána elkezdtek lehordani engem, hogy milyen szemtelen vagyok, meg hogy kérjek azonnal bocsánatot, meg ilyenek. Akkor kifizettem béke kedvéért. Elmeseltem pár havernak meg a szüleimnek is, mind nekem adtak igazat, de a mamam meg mindig baszogat ezzel. Azt akarja hogy még vegyek ajándékot a csavonak, amiért "bunkó" voltam, tenyleg szemtelenseg volt ez?
Lakott az udvarunkban,(közös udvaros társasház),egy c család. Kirakták őket a viselkedésük miatt.
Ezeket tőlük hallottam!:
Dikk,há te milyen csóró vagy! Nekem béjemvém lesz holnap! Van fád aggyá,mer megfagyunk! Koposó! Nembadsz? A rák egye ki a beledet!
Na kb te is ezen a szinten vagy!
Mamád párja jobban ismer téged mint mi,így biztos nem véletlenül akarta veled kifizettetni a benzint.
Ui: nem nyitom meg a privát üziket. :)
2022. márc. 22. 20:51
32/35 anonim válasza:
1. megteheti, hogy elkéri tőled a benzinpénzt, plusz a fordulót
2. mehetsz busszal, és akkor ilyen probléma nem lesz
2022. márc. 23. 06:57
33/35 anonim válasza:
Megis mit kellett volna rendezni, 3 ezret XD - ember, megvan, hogy az jól beosztva 3 vagy 4 napi kaja? Ja, hát neked mindegy, de egy idős embernek, akinek magának kell mindent fizetnie a nyugdíjából, nem.
Ezek után nem kéne, hogy gyere hozzánk, mert tahó vagy.
2022. márc. 23. 07:06
34/35 anonim válasza:
"Ja, hat neked mindegy"
Nem mindegy neki, csóro mint a k.vaélet, csak más legyen vele nagyvonalú :D
2022. márc. 23. 10:34
35/35 anonim válasza:
Hát vegyél aztán engedd el. Én biztos nem hagynám hogy ez az egyszeri alkalom megmérgezze a kapcsolatot. Viszont jelezném hogy máskor előre szóljanak ha penz kell tőlem mert kispenzu vagyok és be kell tervezzem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!