Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tényleg ez a normális, vagy...

Tényleg ez a normális, vagy mégis ők a bunkók?

Figyelt kérdés
Mentem volna mamámhoz és az elettarsahoz az egyik Budapesthez közeli faluba. Csak Pesten tudtam leszallni ezért eljottek értem autóval. Majd mikor odaertunk falura mondja nekem az öreg, hogy fizessem ki a benzinpenzt, mert csak miattam mentek ennyit. Mondom neki hát hallod így is 6 ezret fizettem a vonatjegyre, most az a pár ezer forint akkora pénz? (oda vissza 3 ezer kb a benzinpenz). Nem akartam fizetni mert nincs nagyon pénzem, én diák vagyok, ő neki meg magas a nyugdíja, mert még régen rendőrfőtiszt volt. Utána elkezdtek lehordani engem, hogy milyen szemtelen vagyok, meg hogy kérjek azonnal bocsánatot, meg ilyenek. Akkor kifizettem béke kedvéért. Elmeseltem pár havernak meg a szüleimnek is, mind nekem adtak igazat, de a mamam meg mindig baszogat ezzel. Azt akarja hogy még vegyek ajándékot a csavonak, amiért "bunkó" voltam, tenyleg szemtelenseg volt ez?

2022. márc. 22. 16:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%

Alap szituban az h szivessegbol elmennek erted mint a csalad normális, ha ez nem rendszeres.

Az h az öreg ilyen skot az eleg szanalmas.

A te megnyilvanulasod ha olyan volt ahogy leirod eleg bunko volt, igy h csóró vagy neked igen is sok penz es ne mas zsebeben kotorassz meg takatozz h jaj neki sok a nyugdijja sok a pénze. Osszesegeben mindenki hibas valmiben es erre begerjedve tovabb ment a szitu. Tanulsag ha nincs elég penzed + valamennyi veszhelyzeti tartalekod maradj a seggeden dolgozz sporolj valami, ne tamaszkodj masokra surun mert konnyen megborulsz. Ha csak nincs egy nő kartya a zsebedben az eleg ngy kibuvot jelent ilyen dolgok alol.

2022. márc. 22. 17:35
 12/35 anonim ***** válasza:
67%
#10, abszolút egyetértek.
2022. márc. 22. 17:37
 13/35 anonim ***** válasza:
64%

Érdekes családod van, de azért a te stílusod is bicskanyitogató. Alapból mi közöd neked más pénzügyeihez, nyugdíjához, ha olyan hangnemben beszéltél volna velem, ahogy itt előadtad magad, többet nem kéne felém jönnöd.

Mondjuk, ez a pénzbekérés, meg ajéndékkérés is prosztó dolog. Több szinten baj van nálatok.

2022. márc. 22. 17:49
 14/35 A kérdező kommentje:

Dikk hát hogy jönnek ide a pénzek meg hogy én kinek a penztarcajaban kotoraszok. Jó sokan a lényeget vették észre, akik még nem azok azt se fogták fel mit akartam közölni vele.

Amugy thx mindenkinek, többiek is hasonlókat mondogattak.

2022. márc. 22. 18:39
 15/35 anonim ***** válasza:
96%
A lényeget te sem vetted észre: semmi közöd mások pénzügyeihez. A mamád pasija neked senkid, nem tartozik neked semmivel, ő szívességet tett neked azzal, hogy elment érted autóval. Ez neked nem jár, ennyi. Az, hogy ezt rajtad kérte számon, paraszt dolog volt tőle, a nagymamáddal kellett volna ezt rendeznie, téged meg teljesen kihagynia belőle, de nem tette. Paraszt volt ő is, te is az vagy, dikkezel itt, mint egy rossz cigány.
2022. márc. 22. 18:45
 16/35 anonim ***** válasza:
84%

Egy diákot a szüleinek kell eltartani, tehát ha meg szeretnéd látgatni a nagymamádat, akkor a szüleiddel kell egyeztetni, hogy ezt hogyan, mikor, miből tudod finanszírozni.

Az egy dolog, hogy a nagymama élettársa egy ősbunkó és sajnos a nagymama se sokkal különb nála, ha melléállt az utiköltséget illetően, de abban sajnos igazuk volt, hogy ők nem kötesek állni a Te utiköltségedet. Az viszont már egy másik kérdés, hogy én ezek után az ajtót se nyitnám rájuk, hagynék nekik bőven gondolkodási időt arra, biztosan tudják-e, milyen egy diák anyagi helyzete és mennyire szép gesztus tőle, ha meglátogatja a nagyszülőket.

2022. márc. 22. 18:46
 17/35 A kérdező kommentje:

15

Megis mit kellett volna rendezni, 3 ezret? Xd

Jövőre annyi lesz a fizetésem hogy ez az összeg a zsebemből fog kiesni mikor fizetek a boltban, még hó végén is.

Még ha 20 ezer lett volna azt mondom oké, nyílván azt fizetni kell, na de noname 3 ezret.

2022. márc. 22. 18:50
 18/35 A kérdező kommentje:

16. Hát én úgy gondolom.ha igazán látni akart volna, és ha szeretne, ezen a kis összegen nem veszett volna össze velem

. Ilyenkor ezeket félre kell tenni, főleg hogy nem láttam őket már rég

2022. márc. 22. 18:52
 19/35 anonim ***** válasza:
94%

Dikk???😂😂😂

C.gany vagy, mi? Ez mindent megmagyaraz...

2022. márc. 22. 19:01
 20/35 anonim ***** válasza:
91%
Más fszával vered a csalánt, hogy 3000 semmi pénz, bezzeg 6000-t vonatjegyre meg fáj kiadni :D
2022. márc. 22. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!