Tényleg ez a normális, vagy mégis ők a bunkók?
Alap szituban az h szivessegbol elmennek erted mint a csalad normális, ha ez nem rendszeres.
Az h az öreg ilyen skot az eleg szanalmas.
A te megnyilvanulasod ha olyan volt ahogy leirod eleg bunko volt, igy h csóró vagy neked igen is sok penz es ne mas zsebeben kotorassz meg takatozz h jaj neki sok a nyugdijja sok a pénze. Osszesegeben mindenki hibas valmiben es erre begerjedve tovabb ment a szitu. Tanulsag ha nincs elég penzed + valamennyi veszhelyzeti tartalekod maradj a seggeden dolgozz sporolj valami, ne tamaszkodj masokra surun mert konnyen megborulsz. Ha csak nincs egy nő kartya a zsebedben az eleg ngy kibuvot jelent ilyen dolgok alol.
Érdekes családod van, de azért a te stílusod is bicskanyitogató. Alapból mi közöd neked más pénzügyeihez, nyugdíjához, ha olyan hangnemben beszéltél volna velem, ahogy itt előadtad magad, többet nem kéne felém jönnöd.
Mondjuk, ez a pénzbekérés, meg ajéndékkérés is prosztó dolog. Több szinten baj van nálatok.
Dikk hát hogy jönnek ide a pénzek meg hogy én kinek a penztarcajaban kotoraszok. Jó sokan a lényeget vették észre, akik még nem azok azt se fogták fel mit akartam közölni vele.
Amugy thx mindenkinek, többiek is hasonlókat mondogattak.
Egy diákot a szüleinek kell eltartani, tehát ha meg szeretnéd látgatni a nagymamádat, akkor a szüleiddel kell egyeztetni, hogy ezt hogyan, mikor, miből tudod finanszírozni.
Az egy dolog, hogy a nagymama élettársa egy ősbunkó és sajnos a nagymama se sokkal különb nála, ha melléállt az utiköltséget illetően, de abban sajnos igazuk volt, hogy ők nem kötesek állni a Te utiköltségedet. Az viszont már egy másik kérdés, hogy én ezek után az ajtót se nyitnám rájuk, hagynék nekik bőven gondolkodási időt arra, biztosan tudják-e, milyen egy diák anyagi helyzete és mennyire szép gesztus tőle, ha meglátogatja a nagyszülőket.
15
Megis mit kellett volna rendezni, 3 ezret? Xd
Jövőre annyi lesz a fizetésem hogy ez az összeg a zsebemből fog kiesni mikor fizetek a boltban, még hó végén is.
Még ha 20 ezer lett volna azt mondom oké, nyílván azt fizetni kell, na de noname 3 ezret.
16. Hát én úgy gondolom.ha igazán látni akart volna, és ha szeretne, ezen a kis összegen nem veszett volna össze velem
. Ilyenkor ezeket félre kell tenni, főleg hogy nem láttam őket már rég
Dikk???😂😂😂
C.gany vagy, mi? Ez mindent megmagyaraz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!