Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tényleg ez a normális, vagy...

Tényleg ez a normális, vagy mégis ők a bunkók?

Figyelt kérdés
Mentem volna mamámhoz és az elettarsahoz az egyik Budapesthez közeli faluba. Csak Pesten tudtam leszallni ezért eljottek értem autóval. Majd mikor odaertunk falura mondja nekem az öreg, hogy fizessem ki a benzinpenzt, mert csak miattam mentek ennyit. Mondom neki hát hallod így is 6 ezret fizettem a vonatjegyre, most az a pár ezer forint akkora pénz? (oda vissza 3 ezer kb a benzinpenz). Nem akartam fizetni mert nincs nagyon pénzem, én diák vagyok, ő neki meg magas a nyugdíja, mert még régen rendőrfőtiszt volt. Utána elkezdtek lehordani engem, hogy milyen szemtelen vagyok, meg hogy kérjek azonnal bocsánatot, meg ilyenek. Akkor kifizettem béke kedvéért. Elmeseltem pár havernak meg a szüleimnek is, mind nekem adtak igazat, de a mamam meg mindig baszogat ezzel. Azt akarja hogy még vegyek ajándékot a csavonak, amiért "bunkó" voltam, tenyleg szemtelenseg volt ez?

2022. márc. 22. 16:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

.

Tiltás

2022. március 22. 19:05

Előzmény:

A kérdésre írt válaszod: Tényleg ez a normális, vagy mégis ők a bunkók?

"Dikk???😂😂😂 C.gany vagy, mi? Ez mindent megmagyaraz..."

Az üzenet:

Hallod te kutya nekem te ne cigányozz csóró paraszt koporsó gyász vinné el a családod legkisebtol kegnagykbig egészeket hogy a prikezsia guljon a fejedre te bánat

Szoval az vagy Balintka😂😂😂😂

Nincs itt semmifele egyetem, jo, ha a kisegitot kijartad😂

2022. márc. 22. 19:10
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

"Megis mit kellett volna rendezni, 3 ezret?" - ja, hogy neked az semmi pénz, de akkor mégis miért vagy rajta ennyire kiakadva, hogy elkérték? Ha az neked "noname", akkor miért nem adtad oda, amikor elkérte?

Magyarázd már el lécci, mert nem értem, hogy neked hogy nem sok a 3000 ft, miközben itt nyikogsz már fél napja, hogy milyen csóró vagy.

2022. márc. 22. 19:18
 23/35 A kérdező kommentje:

22.

Mar vesztett ügy, ne eroltesd. Mondom jövőre, ha felvesznek arra a helyre ahol 8 ezres oraberben leszek akkor majd nem lesz pénz, nem azt mondtam hogy nost, analfabéta

De ha úgy nézzük most is az, becsületem miatt nem akartam.odaadni nem azért mert yan nagy összeg. Apámnak sok a loveja tudod. Ma is kérek tőle egy 10.ezret szólok 2 spabnak azt iszunk reggelig

2022. márc. 22. 19:24
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy a becsületed, a kérdés alatt még azt fejtegetted, hogy neked nincs pénzed. Idézem: "nem akartam fizetni mert nincs nagyon pénzem".
2022. márc. 22. 19:29
 25/35 A kérdező kommentje:
Hát ja de ha kérek akkor van tudod. Ezért írtam hogy nincs nagyon mert csak akkor van ha apám ad. Ma is legurul. Fejenként 2 bor meg vmi jó henessey
2022. márc. 22. 19:33
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Gáz vagy, kisgyerek.
2022. márc. 22. 19:41
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy páran jól letüdőzték ezt a kamut.
2022. márc. 22. 19:44
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyél jó kisgyerek, nehogy ne adjon apuci. :)
2022. márc. 22. 19:50
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

"Az üzenet szövege:

Volna valami ha nem adna Xddddd

Amúgy meg milyen kisgyerek te rohadt paraszt magyar 18 vagyok"

Na, ezt így itt megosztom, hogy mindenki láthassa, hogy kiakadt a kisgyerek, és egyben válaszolok is itt neked, Kérdező:

kisgyerekeknek apuci meg anyuci ad pénzt, a férfiak meg megkeresik maguknak tisztességesen. Ha neked apuci finanszírozza a sörikédet, akkor te még egy kis takony vagy, de ez abból is látszott, hogy 3000 forinton nyikogsz fél napja. Nincs ezzel baj, nekem sem volt sok pénzem 18 évesen, de legalább normálisan kommunikáltam szóban és írásban is. Előbbre is jutottam. Neked meg sok sikert, cigány kisgyerek.

2022. márc. 22. 20:04
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Ritka jó szórakozás volt ez gyerekek, hát nem minden nap lehet ilyen vérbeli hülyékkel összefutni :D
2022. márc. 22. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!