Tényleg ez a normális, vagy mégis ők a bunkók?
.
Tiltás
2022. március 22. 19:05
Előzmény:
A kérdésre írt válaszod: Tényleg ez a normális, vagy mégis ők a bunkók?
"Dikk???😂😂😂 C.gany vagy, mi? Ez mindent megmagyaraz..."
Az üzenet:
Hallod te kutya nekem te ne cigányozz csóró paraszt koporsó gyász vinné el a családod legkisebtol kegnagykbig egészeket hogy a prikezsia guljon a fejedre te bánat
Szoval az vagy Balintka😂😂😂😂
Nincs itt semmifele egyetem, jo, ha a kisegitot kijartad😂
"Megis mit kellett volna rendezni, 3 ezret?" - ja, hogy neked az semmi pénz, de akkor mégis miért vagy rajta ennyire kiakadva, hogy elkérték? Ha az neked "noname", akkor miért nem adtad oda, amikor elkérte?
Magyarázd már el lécci, mert nem értem, hogy neked hogy nem sok a 3000 ft, miközben itt nyikogsz már fél napja, hogy milyen csóró vagy.
22.
Mar vesztett ügy, ne eroltesd. Mondom jövőre, ha felvesznek arra a helyre ahol 8 ezres oraberben leszek akkor majd nem lesz pénz, nem azt mondtam hogy nost, analfabéta
De ha úgy nézzük most is az, becsületem miatt nem akartam.odaadni nem azért mert yan nagy összeg. Apámnak sok a loveja tudod. Ma is kérek tőle egy 10.ezret szólok 2 spabnak azt iszunk reggelig
"Az üzenet szövege:
Volna valami ha nem adna Xddddd
Amúgy meg milyen kisgyerek te rohadt paraszt magyar 18 vagyok"
Na, ezt így itt megosztom, hogy mindenki láthassa, hogy kiakadt a kisgyerek, és egyben válaszolok is itt neked, Kérdező:
kisgyerekeknek apuci meg anyuci ad pénzt, a férfiak meg megkeresik maguknak tisztességesen. Ha neked apuci finanszírozza a sörikédet, akkor te még egy kis takony vagy, de ez abból is látszott, hogy 3000 forinton nyikogsz fél napja. Nincs ezzel baj, nekem sem volt sok pénzem 18 évesen, de legalább normálisan kommunikáltam szóban és írásban is. Előbbre is jutottam. Neked meg sok sikert, cigány kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!