Fiús anyukaként számíthatok rá, hogy én jobban ki leszek zárva a fiatalok, az unokák életéből?
Még nincsenek abban a korban a fiaim, hogy csajozáson vagy családalapításon gondolkodjanak, csak eszembe jutott ez a dolog, ahogy nőnek.... :/
Nagyon jó a kapcsolatunk, imádom őket, sok mindent megbeszélünk egymással. Azt gondolom, nem vagyok rájuk akaszkodós típus, nekem is kedves és normális anyósom van - viszont nincs anyám, aki miatt háttérbe kerülhetne-, igyekszem majd rá hasonlítani. Nem tervezek beleszólni a fiatalok életébe vagy rájuk telepedni, tudom, hogy a fiaim jobban fogják szeretni a feleségüket nálam, ez az élet rendje.
Na de, alapvetően azt látom, hogy az apai nagyszülők mindig sokkal jobban ki vannak zárva a fiatal család életéből, akkor is, ha normálisak, hiszen a férj általában dolgozok, a gyerekeket és a családi életet irányító anyuka pedig inkább a saját szüleihez húz. Ami érthető, de közben valahol igazságtalan is.
Mi a véleményetek...?
Persze, hogy nem tudja, de már itt sajnáltatja magát előre is...
Komolyan nem értem, hogy honnan jönnek az ilyenek...
"Még azt se tudod, fognak-e csajozni"
Az is előfordulhat, hogy homár lesz az egyik, vagy mind a ketten azok lesznek. 😂😂
Nem törvényszerű egyáltalán, de az anyuka nyilván közelebb áll a saját anyukájához, mint a férjééhez, és ezért sok mindent vele fog megbeszélni, már csak azért is, mert az anyóssal nem akar túl intim dolgokat megosztani.
Nálunk az unokatesóméknak 5 éves a gyerekük, és az apai nagymama is ugyanúgy foglalkozik a kicsivel, mint a másik. Szerintem csak a legelején van előnyben az anyuka felöli nagymama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!