Valaki jártas a témában?Mire számíthatok?Élettárs szakítás?
Röviden vázolnám,nő vagyok,a volt párommal,aki egy hete elhagyott,13 éve vettünk egy lakást,hitelre,még 12 év hátra van.én vagyok az adós,ő az adóstárs.Három év munkaviszonyomig az én béremből vonták a hitelt,majd megszületett a kisfiúnk,onnantól csak a szokásos jövedelmem van,mert azt mondta,nem kell innentől nekem dolgozni,ő mindent megteremt,csak viseljem gondját a gyerkőcnek.11 éve az ö fizetéséből vonják a hitelt,a közös számlánkról,amire csak a családi jön nekem havonta.
Ő fizet minden rezsit,ő most elköltözött,de kiakar minket tenni,mert őt csak az udvaron használt garázsa érdekli,ahonnan sok a bevétele,de feketén,most majd meg bolondul,hogy nem szerelhet.A gond én elmennék,de a kisfiam nem akar elköltözni,egyenlőre csak anyukámhoz tudnánk,voltunk már ott két hétig,a gyerek nem akar.Apuka ellátni,tanulni nem tud vele,csak a munka és a pénz hajtja.Kitehet innen,nekem semmi se jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!