Fiús anyukaként számíthatok rá, hogy én jobban ki leszek zárva a fiatalok, az unokák életéből?
Még nincsenek abban a korban a fiaim, hogy csajozáson vagy családalapításon gondolkodjanak, csak eszembe jutott ez a dolog, ahogy nőnek.... :/
Nagyon jó a kapcsolatunk, imádom őket, sok mindent megbeszélünk egymással. Azt gondolom, nem vagyok rájuk akaszkodós típus, nekem is kedves és normális anyósom van - viszont nincs anyám, aki miatt háttérbe kerülhetne-, igyekszem majd rá hasonlítani. Nem tervezek beleszólni a fiatalok életébe vagy rájuk telepedni, tudom, hogy a fiaim jobban fogják szeretni a feleségüket nálam, ez az élet rendje.
Na de, alapvetően azt látom, hogy az apai nagyszülők mindig sokkal jobban ki vannak zárva a fiatal család életéből, akkor is, ha normálisak, hiszen a férj általában dolgozok, a gyerekeket és a családi életet irányító anyuka pedig inkább a saját szüleihez húz. Ami érthető, de közben valahol igazságtalan is.
Mi a véleményetek...?
Jogosan aggódsz, szerintem is. Biztos van ahol ez máshogy van de én is szivesebben bízom a gyereket anyura ha úgy van, pedig nincs rossz viszonyom anyóssal..
Sokat számít az is, hogy mennyire laktok majd közel egymáshoz, nálunk mindkét mama kb hasonló távra lakik tőlünk csak ellentétes irányba, de ha az anyai nagymama pl 3x olyan messze lakna lehet jobban bevonnám anyóst is🤷🏼♀️
Előre vernyékolsz egy még meg sem történt dolgon...
Ki vesz el ilyen nőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!