Megengednétek a 6 éves unokának, hogy a karácsonyra kapott "csillámpónis" készlettel tetkót fessen rád? Jó buli volt, de nem jön le.:)
Szuper nagypapa tetszik lenni!:)
Én Papám szép hullámos hajába annak idején 20 éve az összes fellelhető hajcsatot beletehettem (és aludt közben!), ha egy-egy hosszabb tincset találtam, megpróbálhattam befonni…Legszebb emlékeim jutottak eszembe a kérdésről, pedig Papa most volt 10 éve, hogy nincs már velünk.. De hát a nagypapák ilyenek, mindent megengednek a kisunokáknak..:)
Mamámat pedig anyuék sminkelték ki bő 40 éve szilveszterkor, a régi jó lemoshatatlan de cserébe nagyon kék szemfestékkel, ő is pompázott pár napig a munkahelyén. Kedves emlékek…
Nagyon-nagyon köszönöm az összes választ! Osztatlan sikert arattam vele a fülemnél az arcomon. Kicsit kopott volt már, mint írtam, de a neonfénynél még jobban csillogott. Nem sok beteg volt most az osztályon, 12. Akit haza tudtunk engedni, ők otthon szilvesztereztek.
Végül sebbenzinnel "lesikáltuk" a kolleginával.
Assszem', jövőre is kérek egyet. :) Tényleg csak a súlyos betegek voltak, de mindegyikük elmosolyodott, én meg elmeséltem nekik a sztorit, kitől kaptam.
Ezer hála nektek is! Ennyi jó szót már régen kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!