Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Megengednétek a 6 éves unokána...

Megengednétek a 6 éves unokának, hogy a karácsonyra kapott "csillámpónis" készlettel tetkót fessen rád? Jó buli volt, de nem jön le.:)

Figyelt kérdés

2021. dec. 31. 12:19
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Foltbenzinnel.:)
2022. jan. 1. 00:48
 42/49 anonim ***** válasza:
81%
Miért ne? Poénnak jó, legalább a patikus napját is feldobom és röhögünk egy jót sebbenzin kiadása közben.
2022. jan. 1. 02:21
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

Szuper nagypapa tetszik lenni!:)

Én Papám szép hullámos hajába annak idején 20 éve az összes fellelhető hajcsatot beletehettem (és aludt közben!), ha egy-egy hosszabb tincset találtam, megpróbálhattam befonni…Legszebb emlékeim jutottak eszembe a kérdésről, pedig Papa most volt 10 éve, hogy nincs már velünk.. De hát a nagypapák ilyenek, mindent megengednek a kisunokáknak..:)

Mamámat pedig anyuék sminkelték ki bő 40 éve szilveszterkor, a régi jó lemoshatatlan de cserébe nagyon kék szemfestékkel, ő is pompázott pár napig a munkahelyén. Kedves emlékek…

2022. jan. 1. 02:25
 44/49 anonim ***** válasza:
94%
Mennyire aranyos nagypapi lehetsz! Viseld büszkén, egyszer úgyis lekopik. Innen is szeretlek 🙂.
2022. jan. 1. 02:46
 45/49 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Szeretem a gyerekeket, és szívesen játszok velük, de ami lemoshatatlan cucc, azt nem rakhatják rám :)
2022. jan. 1. 09:16
 46/49 anonim ***** válasza:
21%
Majd a bőrrel együtt, a hámláskor!
2022. jan. 1. 13:33
 47/49 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon köszönöm az összes választ! Osztatlan sikert arattam vele a fülemnél az arcomon. Kicsit kopott volt már, mint írtam, de a neonfénynél még jobban csillogott. Nem sok beteg volt most az osztályon, 12. Akit haza tudtunk engedni, ők otthon szilvesztereztek.

Végül sebbenzinnel "lesikáltuk" a kolleginával.

Assszem', jövőre is kérek egyet. :) Tényleg csak a súlyos betegek voltak, de mindegyikük elmosolyodott, én meg elmeséltem nekik a sztorit, kitől kaptam.

Ezer hála nektek is! Ennyi jó szót már régen kaptam.

2022. jan. 1. 13:42
 48/49 A kérdező kommentje:
... mármint itt, Tőletek... :)
2022. jan. 1. 13:45
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Nincs még unokám, de nem feltűnő helyre simán. Előbb-utóbb úgyis lekopik, ha nem is azonnal.
2022. jan. 2. 08:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!