Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Megengednétek a 6 éves unokána...

Megengednétek a 6 éves unokának, hogy a karácsonyra kapott "csillámpónis" készlettel tetkót fessen rád? Jó buli volt, de nem jön le.:)

Figyelt kérdés

2021. dec. 31. 12:19
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
91%
Maximum olyan helyre engedném, ahol könnyen el lehet takarni.
2021. dec. 31. 15:01
 32/49 A kérdező kommentje:

30.: A lányom mondta, hogy nem jön le, de papa mindent enged. Ez vagyok én. Na mindenre gondoltam, csak erre nem. Mondom, én még ott tartok, mint a rágós tetkó. Hááát ez nem ilyen. :) Megyek este, ott majd leszedjük. :)

Komolyan, még mindig nevethetnékem van. Kapirgálom, de zöld színűt kértem, most úgy néz ki, mint egy kopott mini karácsonyfa. Eredetileg unikornis volt.

Mindegy, a lényeg, hogy boldog volt. A többit megoldom.

2021. dec. 31. 15:15
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szuper, hogy ilyen nagypapa vagy. :)

Szilveszterkor pedig az idős betegek is elnézőbbek, főleg ha másnak is van unokája, tudja, hogy megy ez. :D

Kitartást kívánok és boldog új évet! :)

2021. dec. 31. 15:26
 34/49 anonim ***** válasza:
94%
Szuper nagypapa lehetsz , tetkót meg majd leszeded bent a kórházban .
2021. dec. 31. 15:27
 35/49 anonim ***** válasza:
90%
Legközelebb máshova kérd a tetkót, ahol annyira nem látszik
2021. dec. 31. 17:32
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekem apukám még azt is engedte hogy ilyen 1000forintos nagyon gyatra smink készlettel kifessem:D Ertem hogy nem jon le az, de engem nem is zavarna. Gyerekem van(elméletben, ha a kérdést elkepzelem) egyutt jol szórakozunk, ennyi.
2021. dec. 31. 17:55
 37/49 anonim ***** válasza:
95%

Persze, hogy megengedném. Anyaként meg is engedem.

Nagyon vicces ez a sztori, de sebaj, legközelebb már tudni fogod, hogy nem jön le egyhamar :D addig meg esetleg sapka, kendő, hajat odafésülni :D

2021. dec. 31. 17:57
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Oh bocsánat, most olvastam hogy a nagypapa vagy :D akkor hajat odafésülni gondolom annyira nem tudsz :D

Egyébként ez tök cuki :)

Rajtam nyáron is volt, de nem érdekelt különösebben ki mit gondol.

2021. dec. 31. 18:01
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

kevés férfiasabb dolgot tudok annál, mint a gyermeked vagy az unokád csillámtetoválásával büszkén beállítani valahová... nálunk is kapott minden családtag, maikor ilyen szettet kapott az uncsi :D

babaolaj, sminklemosó, aceton (körömlakklemosó) leszedi, de ha minden kötél szakad olíva vagy háztartási főzőolaj is leszedegeti. bár ez utóbbi fura szagú

2021. dec. 31. 19:18
 40/49 anonim ***** válasza:
97%
Octenisept mindent is leszed :)
2021. dec. 31. 19:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!