Megengednétek a 6 éves unokának, hogy a karácsonyra kapott "csillámpónis" készlettel tetkót fessen rád? Jó buli volt, de nem jön le.:)
Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 12:19
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudtam, hogy ennyire ragaszkodik a bőrömhöz (a tetkó)
Ritkán vagyok az unokával, ezért elviselem
208 szavazat
1/49 A kérdező kommentje:
Rosszabb, mint a pillanatragasztó. Itt gyönyörködök benne már két napja. Nem jön le! Szóval ti belemennétek az unoka boldogságáért ebbe?:)
2021. dec. 31. 12:22
2/49 anonim válasza:
Nekem nincs unokám. 2 lányom van. Mikor még kisebbek voltak kaptak karácsonyra smink készletet stb. Engem sminkeltek ki és olyan kis boldogok voltak. Miattuk hagytam magam.
3/49 anonim válasza:
Miért ne? Jó buli. Ha nem a homlokomra festi, bárhol lehet,örülnék neki, ha férfi volnék, akkor is.
4/49 anonim válasza:
A csillámtetkó másfél-2 hétig is bírja, ha nem kaparod le apránként. Simanz hagytam a lányomnak és színt is választott hozzá. Ő boldog volt, hogy egyformák lettünk és mindenki látja, hogy összetartozunk. Persze ruhával elrejthető helyre kértem, így nem volt utána gondom vele.
5/49 anonim válasza:
Simán. Gyerek öröme az első. F38
6/49 anonim válasza:
A 4 éves unokahúgom imádja a csillámtetkókat, mindenki kapott a családban, és senkinek semmi baja vele. Én egy hatalmas arany masnit kaptam a karomra.
7/49 A kérdező kommentje:
3. Hát majdnem a homlokomon van. Nem tudtam, hogy ilyen jobbfajta. Hozta magával.
4. A lányka nem őrült.:) Nekem mennem kéne dolgozni, de nincs semmilyen lemosóm.
1.-nek: Engem is pingált már ki, de az legalább lejött. :)
Itt röhögök magamban. Mivel szedjem le?
2021. dec. 31. 12:49
8/49 anonim válasza:
Valahányszor megyek hozzájuk, mindig csinálunk ilyen tetkókat sőt, én is szoktam magamnak. Szerintem jó buli.
9/49 anonim válasza:
Ne viccelj, mi még felnőttként is festettünk ilyet egymásra poénból barátnőkkel :D (gyerekekkel dolgozunk, és amiatt van otthon készlet, rendezvényekre szoktuk vinni).
De az tény, hogy ez biza tartós. Ha olyan helyre kaptad, ahol gáz, akkor max a körömkefe marad.
10/49 anonim válasza:
Sebbenzin 🙂 (patikában kiadják simán). Komolyan, leoldja a ragacsot és lelehet vele mosni (kicsit öntesz egy vattakorongra vagy valamire, rányomod egy kicsit, hogy oldja aztán alaposan áttörlöd vele és volt nincs csillámtetkó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!