Megengednétek a 6 éves unokának, hogy a karácsonyra kapott "csillámpónis" készlettel tetkót fessen rád? Jó buli volt, de nem jön le.:)
Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 12:19
12/49 A kérdező kommentje:
10.: Köszi, akkor tudod, hogy milyen fajtáról beszélek. Azt hittem, hogy ez is olyan, mint amit a gyerekeimnek vettem annó rágóstetkót.
2021. dec. 31. 12:57
13/49 A kérdező kommentje:
12.: Nem. Nincs itthon.
Köszönöm a válaszokat. Jól megjártam vén fejemmel. :)
2021. dec. 31. 12:58
14/49 anonim válasza:
Ha még nyitva van bolt, lehet érdemes lenne venni és kipróbálni :)
15/49 anonim válasza:
Alkohol is leviszi szerintem vagy nitrohígító.
Engedném, igen, de csak karra, ahol melóban nem látszik.
16/49 anonim válasza:
Miért ne. Amúgy azt kétlem hogy nem jönne le, máskülönben forgalomba se hozhatnák.
17/49 A kérdező kommentje:
17.: De lejön, csak nem két nap alatt. Írtam, hogy ennek van valami ragasztó alapja és úgy keni rá a sablonra a különböző színeket. Mind csillámos. Na képzelj el vele.. Mindegy,megoldom, mert nem is ez volt a kérdésem lényege.
2021. dec. 31. 13:16
18/49 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm szépen a segítő szándékú válaszokat. Egészségügyben dolgozom, max. először kiröhögnek. Betegápoló vagyok. Ott majd leszedjük. Bolog új évet nektek!
2021. dec. 31. 13:24
19/49 A kérdező kommentje:
Valamelyik választ nem láttam, hogy törölték. 16-nak szántam a mondandóm. Mindenkinek ment a hasznos-jel.
2021. dec. 31. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!