Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Megengednétek a 6 éves unokána...

Megengednétek a 6 éves unokának, hogy a karácsonyra kapott "csillámpónis" készlettel tetkót fessen rád? Jó buli volt, de nem jön le.:)

Figyelt kérdés

2021. dec. 31. 12:19
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha betegápoló vagy, legalább lopsz egy kis vidámságot a betegek mai napjába. Én nem szedném le.

Boldog új évet!

2021. dec. 31. 13:50
 22/49 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd fent, legalább jó hangulat lesz, szerintem nagyon aranyos eset. :) Amúgy látom, ápoló vagy, sok kitartást nektek és köszönjük a munkátokat!
2021. dec. 31. 13:58
 23/49 anonim ***** válasza:
96%

Ne szedd le, amúgy is Szilveszter van, jó buli lesz a kórházban:)

(Piros bohócorrod nincs..? :)

2021. dec. 31. 14:20
 24/49 anonim ***** válasza:
86%

Azért kapták

Ne adjatok nekik olyat amit nem szeretnétek ha használnak

2021. dec. 31. 14:28
 25/49 A kérdező kommentje:
Este 6-ra megyek 12 órázni. A bohócorrhoz valahogy nincs kedvem. Talán megérted. Előző két válaszolónak köszönöm! Meg úgy amblock mindenkinek.
2021. dec. 31. 14:32
 26/49 A kérdező kommentje:
24: Az nagypapája vagyok, nem nem én adtam, leírtam már korábban, hozta magával.
2021. dec. 31. 14:35
 27/49 anonim ***** válasza:
95%
Citromlével vagy babaolajjal simán lejön a jó minőségű is.
2021. dec. 31. 14:38
 28/49 anonim ***** válasza:
17%
Én biztos nem engedném, mert én nem szeretem az ilyen "firkákat", abba meg beleőrülnék ha napokig nem jönne le. Tisztaságmániás vagyok sajnos. Az igazi tetoválást se tűrném el magamon.
2021. dec. 31. 14:39
 29/49 A kérdező kommentje:

Javítok: 24: Szóval a nagypapája vagyok, nem én vettem, hozta magával... Jó buli volt, csak eltévedtem, hogy ez a csillámtetkó már nem az a matricás rágós tetkó.

Egyébként feldobtátok a napomat, szerencsére kocsival megyek, és így állítok be az osztályra. Neflorógia egyébként. Csak idős emberek vannak ilyenkor.

Elkanyarodtam a témától, de mivel írtátok, reagáltam rá.

Tényleg köszönöm szépen mindenkinek!!!

2021. dec. 31. 14:45
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Rendezvényeken, ahol helyben teszik fel, többszáz Ft 1 db, de a házi csillámtetkó-gyártó készlet sem olcsó.

Nagy csalódás lenne a gyerekeknek (és a szülőknek is), ha az a gusztustalanul drágán rájuk nyalt csillámtetkó leázna az első fürdővízben. Ezek természetesen tartós cuccok. Én is csak kevésbé feltűnő helyre engedném a gyereknek, hogy összecsillámozzon, de oda szívesen. :)

Biztos működik valamelyik fentebb adott tipp, addig is jó szórakozást. :)

2021. dec. 31. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!