Megengednétek a 6 éves unokának, hogy a karácsonyra kapott "csillámpónis" készlettel tetkót fessen rád? Jó buli volt, de nem jön le.:)
Ha betegápoló vagy, legalább lopsz egy kis vidámságot a betegek mai napjába. Én nem szedném le.
Boldog új évet!
Ne szedd le, amúgy is Szilveszter van, jó buli lesz a kórházban:)
(Piros bohócorrod nincs..? :)
Azért kapták
Ne adjatok nekik olyat amit nem szeretnétek ha használnak
Javítok: 24: Szóval a nagypapája vagyok, nem én vettem, hozta magával... Jó buli volt, csak eltévedtem, hogy ez a csillámtetkó már nem az a matricás rágós tetkó.
Egyébként feldobtátok a napomat, szerencsére kocsival megyek, és így állítok be az osztályra. Neflorógia egyébként. Csak idős emberek vannak ilyenkor.
Elkanyarodtam a témától, de mivel írtátok, reagáltam rá.
Tényleg köszönöm szépen mindenkinek!!!
Rendezvényeken, ahol helyben teszik fel, többszáz Ft 1 db, de a házi csillámtetkó-gyártó készlet sem olcsó.
Nagy csalódás lenne a gyerekeknek (és a szülőknek is), ha az a gusztustalanul drágán rájuk nyalt csillámtetkó leázna az első fürdővízben. Ezek természetesen tartós cuccok. Én is csak kevésbé feltűnő helyre engedném a gyereknek, hogy összecsillámozzon, de oda szívesen. :)
Biztos működik valamelyik fentebb adott tipp, addig is jó szórakozást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!