Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek mit tegyek? Mások...

Szerintetek mit tegyek? Mások is voltak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Most jelenleg terhes vagyok és még nagyimmal élek egy tágas lakásban,(a lakás az enyém ő csak haszonélvező) nemsokára hozzánk költözik a párom (ő katolikus) ...

Nagyival ellentétekbe ütköztem, követeli hogy a gyerek református legyen és ne legyen katolikus... A név választásba is beleszol, tehát röviden az akaratát akarja ránk kényszeríteni, és ha nem azt teszem amit szeretne akkor kezd morgolódni, és durva lesz, és sajnos vele ezeket a problémákat nem lehet nyugodtan megbeszélni...

Nem utolsó sorban engem mindenki előtt lejár, másokat pedig dicsér, gyermekkoromban is kritizált és emiatt önbizalomam sincsen már...

Azt pedig hogy a közös gyermekünk katolikus lesz, óriási szégyennek éri meg

Tudom hogy a párommal kéne ezt megbeszelni de tőletek is szeretnék tanácsokat kérni

#unoka #nagyszülő #Családi ellentétek
2021. dec. 13. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%
3-as. Ezt ugye tudod hogy nincs így? Miért írsz olyat, amiről a hülye is tudja hogy téves info? Természetesen nem kell áttérnie senkinek a házastársa vallására.
2021. dec. 14. 10:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A katolikusságot szégyennek éli meg, azt, hogy lányfejjel "megestél", az nem? :-D

Nekem is volt egy ilyesfajta vénasszony a háztájiban; bátran állítom, hogy ez kamu.

2021. dec. 14. 10:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak haszonélvező. Ahham. Ugye tudod, ha olyanja lesz akkor akár ki is tehet téged a házból a gyerekeddel együtt?

A haszonélvezőnek több joga van mint a tulajnak.

2021. dec. 14. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!