Most ebédkor a nővéremről beszélgettek én meg oda szoltam hogy:jolvan(mert mar idegesitett) és utana meg mint egy 10 évessel elkezdtek kiabálni hogy te bolond vagy meg nem vagy normális meg kivel irkalok hogy ilyeneket mondok és a mamam megvert(meg most is faj) utana ra 5 perce is folytatta a mamam és akkor mondtam hogy jolvan kimegyek az udvarra megenni a kajat(mert mar nem bírtam veluk lenni) és kintről hallotam hogy rolam beszelnek meg hogy a mamam ki akar jonni megverni csak anyam tartotta vissza hogy ne veszekedjunk. És szinte amikor eljovok a mamamhoz mindig ez van.
16/l
2021. szept. 12. 12:04
1/10 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nagyon egyszerű, nem mész a mamádhoz többet. Majd balhézzon mással ha akar.
2021. szept. 12. 12:10
2/10 anonim válasza:
"Az idő mindent megold. "
2021. szept. 12. 12:11
3/10 anonim válasza:
Ne menj, ha nem muszáj.
2021. szept. 12. 12:11
4/10 anonim válasza:
A verekedésre az egyetlen elfogadható ok az önvédelem, és ez családon belül sem változik. Ha lehetőséged van rá, ne látogasd az öreglányt, ha pedig erőszakos, nyugodtan fogd le. 16 évesen van már olyan testi erőd, hogy megvédd magad (ha már a szüleidnek nincs annyi esze, hogy közbelépjenek). Az önvédelem természetes jogod, nem kell tűrnöd, hogy bárki megüssön.
2021. szept. 12. 13:01
5/10 anonim válasza:
Kerüld, ennyi az egész.
2021. szept. 12. 13:07
6/10 anonim válasza:
Szüleidnek is sok esze van, hogy nem állítják le a vén bolondot.
2021. szept. 12. 18:35
7/10 anonim válasza:
Mond meg a szüleidnek, valamilyen indokkal, hogy rakják öregek otthonába, és akkor többet nem lesz gondod neked sem vele!
2021. szept. 14. 14:59
8/10 anonim válasza:
7. Ne írj már ilyen hülyeséget.
Nem lehet valakit csakúgy berakni az öregek otthonába. Csakazért mert valaki nagymama (nem tudjuk a korát, lehet 58,65 vagy 80 éves is) attól még nem egy tárgy higy ide-oda rakosgassuk. Magától mehet otthonba persze. De berakni csak akkor lehet valakit ha a gyámja vagy. Az higy a gyámja legyél valakinek az egy procedúra, orvosi kivizsgálás stb. Gondolom a nagymama még épeszű és el tudja látni magát úgyhogy ő maga dönti el hogy menni akar vagy sem.
Nem értek egyet a nagymamával ne értse senki félre, csak durva az hogy mennyi zöldet kapott a vélemény.
Kérdező tényleg csak annyit tudsz tenni higy nem mész hozzá többet.
2021. szept. 16. 15:32
9/10 anonim válasza:
A 2. Jól mondja :D megoldja az idő mert kinyírja a vén banyát :D
2021. szept. 16. 21:51
10/10 A kérdező kommentje:
Nem lehet tőle megszabadulni,komolyan mondom,állandóan hozzánk járkál, és most ahogy ment ki a szobámból csukta be az ajtót, én meg mondtam neki hogy ne csukja már be,és be jött,be csukta az ajtót és mivel tud pár titkomat(amit anyáéknak nem akartam elmondani) és majdnem ilyen "ijesztő" arccal kiabálva mondta hogy "ide figyelj, ha nem viselkedsz úgy ahogy kell elmondom anyádéknak hogy mit csináltatok xy-vel" rendes ijesztő volt. De komolyan, normális ez?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!