Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ha a szülők tapadósak,pároddal...

Ha a szülők tapadósak,pároddal mit tettetek ez ellen?

Figyelt kérdés
Írjatok részleteket,nálatok mi volt a túl sok,a szüleid vagy anyósodék tapadósak? Miben nyilvánult meg,és hogy sikerült több levegőt kapni? Nálunk mamáinkhoz csak mi mentünk,anyósomhoz is,velük igy nem volt gond. Anyám heteket nálunk alutt az összes albérletben ahol laktunk,sajnos hagytuk.már gyerek van és egyik házába laktunk évekig,folyamatosan bejárkált kulccsal bármikor a pasijával(akire már sokszor hivott rendőrt mert megverte) végre sikerült házat venni,csak őt engedem és kértem,szóljon előtte,de most is random jön minden héten. Minket utál,az unokával zsarol.hozzá már nem engedem,mert felvitték pestre is 4 napra,kiabált velem,hogy nem hozza haza,meg a kocsiba se kötötték be soha,kirakott minket a házból gyerekkel, közben folyton az unokáról posztolgat,ciki képeket is évek óta( én semmit) meg rólam posztol szövegeket,alázgat.de gonosz nem vagyok,engedem unokázni.pedig végleg megszakitanánk a kapcsolatot.(már vagy 5 éve)kérlek ne a történetemre reagáljatok,ti meséljetek,nálatok ki esett túlzásba és hogyan? Ha gyerek is van mennyit engedtek a nagyiknak?
2021. aug. 15. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Zárcsere, kapcsolatmegszakítás. Ha nem teszel ellene, akkor jó neked így.
2021. aug. 15. 11:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyilvánosan lealázna 400 ember előtt,hogy nem engedem unokázni pedig a házába laktunk meg ilyeneket posztolna.az óvónőket is bejelölte anyám meg sógoraimat,(ugy rámtapad) tehát mindenki látná.ezt még túlélem,de gyerekemnek sincs más nagyija már,itt folyton azt írják gonosz vagyok ha eltiltom a nagyitól csak mert velünk nincs jóban.nem tudom mi lenne helyes.
2021. aug. 15. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vedd vissza a kulcsot tőle, ne tudjon kedve szerint bármikor átmenni hozzátok hívatlanul. (Ha nem adja, akkor zárcsere.) Megbeszélt időben mehet hozzátok vagy ti hozzá és az idő alatt unokázhat. Ha ennyire megbízhatatlan, én máshogy nem is engedném, csak felügyelettel. Mi az, hogy szó nélkül elviszi napokra és azzal fenyeget, hogy nem hozza vissza? Ez nagyon nem normális, muszáj lesz szigorú határokat húzni.
2021. aug. 15. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azért teszi ezt, mert te megengeded neki.
2021. aug. 15. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ne hagyd amgad ennyire.
2021. aug. 15. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Én eltörném kezeit, leverném derekát, emberrablásért beperelném, ha valaki hozzájárulásom nélkül gyerekemet több napra elvinné.
2021. aug. 15. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki azzal fenyegetozik, hogy a gyereket nem hozza vissza, annak lehet hogy lecsavarnam a fejet.

Megis miert gondolod, hogy egy ilyen nagymamara szulsege vam a gyereknek? Ennel a semmi is jobb. A nyugalom.

Ugy kell leepiteni, hogy a telefont nem veszed fel, nem engeded be, tiltod facerol, az ovonoknek meg szolsz, hogy orult es toroljek facerol.

2021. aug. 16. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!