Sterintetek képes lesz az anyósom az anyukám ellen hangolni a gyerekemet?
Igen, képes lesz. De mond meg anyósodnak, hogy vagy igazodik, vagy elhúz a pi be.
A férjed mit szól a dologhoz? Beszéld meg vele...
egyszerű: anyós ha nem áll le, nincs unokázás
vigye bíróságra, aztán havi egy órát kap a te felügyeleted alatt.
kérdés, párod mit szól ehhez??,
Befolyásolhatja, de fordítva is elsülhet. Nagyon múlik ez azon, milyen a gyerek kapcsolata anyukáddal, és az anyós miket mond róla.
Én pl. egyik nagynénémmel kb. egy évtizedig nem álltam szóba, mert meghallottam, hogy rosszat mond az anyukámra. Kb. 6-7 éves lehettem akkor, már arra sem emlékszem, mit mondott, de nagyon megharagudtam rá, és őszintén szólva utóbb sem sikerült soha újra megkedvelnem, pedig kicsiként szerettem.
Hát egyrészt nem fényezném anyóst, ha ilyen lenne, másrészt meg nem hagynám, hogy a férjemnek tagadjon.
Akkor én beszélnék vele, és konkrétan ha a szemembe hazudik, akkor elfelejtheti a gyereket 1-2 hétre minimum. De lehet, hogy ilyen ember közelébe nem engedném soha.
Hosszútávon mindenképpen az lenne a jobb, ha messzebb költöznétek anyóstól.
A gyerek nem hülye, csak fiatal. Náluk is úgy volt, hogy az egyik nagymama nagyon nem volt jó fej. MI gyerekek is észrevettük ezt, és a szüleimnek eszükben sem volt fényezni vagy mentegetni. Kábé évente kétszer-háromszor mentünk el hozzá, pedig 5 percre laktunk tőle. Nem igényelt többet, és mi sem.
Ha ilyen anyósom lenne, én is távolt tartanám a gyerekemtől. Ilyen kérdésben nem nyitok vitát, a szülők a felelősek agyerekért, nagyinak semmi köze hozzá, vagy viselkedik, vagy le lesz tojva.
Ha gondolkodó élőlényt nevelsz belőle, efféle dolgok értelmezhetetlenek lesznek nála.
Nőj fel gyerekvállalás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!