Beszólongató nagyapa ellen mit lehet tenni?
Elesik a kisgyerek, nemhogy odamenne segíteni, hanem fennhangon, röhögni kezd, és mondja, én megmondtam, én szóltam előre: *Úgy kell neked!
Hát micsoda rosszindulat ez?
Csak vigyázz, mert te is pont ugyanilyen lehetsz öreg korodra. Tudod... azok a piszok kis gének.
Ha ennyire irritál a nagyapád, kerüld el vele a "visszaszólok" szitut. Gondolom, azt meg nehéz megállnod.
Tökéletes ember nincs.
Ha elesik egy kisgyerek, akkor nem kell odamenni felsegíteni. Fel kel ő magától is.
Lehet, hogy sokszor van a nagypapádnak igaza. Abban biztos, hogy te még nagyon gyerek vagy. Te is leszel öreg, és lehet, hogy te még rosszabb leszel.
Senki se hiszi el, hogy tényleg vannak rosszindulatú emberek? Naiv népség...
Szerintem kerüld, ez teljesen hülye. Nekem a néném ilyen nemnormális, kommunikációra alkalmatlan, irigy és gonosz.
Semmi mást nem tudsz tenni, minthogy elkerülöd.
Nálunk az apai nagymamám elviselhetetlen szétzúzta a családot a hazudozásaival, de én már nem is tartom vele a kapcsolatot meg semmit..
Ezt tudod csak tenni, beszéld meg a szüleiddel, hogy te nem szeretnél odamenni, mert ez a helyzet tartatlan.
De amúgy meg a szüleidnek kellene elbeszélgetni vele, hogy nem jó fele megy ez az egész.
Unatkozik a papa. Nincs vmi önkéntes munka a környéken (iskolában, óvodában etc.etc), ahol újra fontosnak érezhetné magát? Mert igazából itt van a kutya elásva...
Egész életét egy katedrán töltötte, irányított, volt egy társadalmi rangja - az ő fiatal korában tanárnak lenni még nagy szó volt - és most hirtelen jött az otthonlét. Megzakkant tőle.
Egyáltalán nem látok semmi problémát a nagyapában. Egy taknyos gyerek rinyálása az egész íromány. Egy tanár eleve megszokja munkája során az irányítást, nem nagy dolog. Főleg, ha a gyerekeket irányítja. (Nehogy már a farok csóválja a kutyát)
Ha rászólt a gyerekre, hogy ne csináljon valamit, és csak csinálja, így járt. Én se segítenék felállni, tanulja meg, hogy máskor szót fogad, akkor nem esik el.
A fizikában is igaza van, ha nem tudnád, a fizikában meg a matematikában minden szónak jelentősége van, pontosan kell megtanulni a szabályokat.
A számítógép, nos, bízom benne, hogy a nagypapa nélküled is megoldja a problémát.
A barátok, iskolában ott a sok haver, osztálytárs, majd akkor regélj barátságról, ha ezek közül 40 év múlva lesz még, aki a barátod.
Engem nem a nagyapó irritál, hanem az okoskodó taknyos unokája.
Nagyapó beszól?..... Talán mert igaza van!
Nos az a gond, hogy elkerülni nem tudom, mert nagyi meg nagyon jó fej, ért a gépekhez, szóval értitek, valamilyen szinte vágja az informatikát. Másrészt meg gyakran vannak ott az uncsimék, és miattuk is lemegyek oda, mert nagyon bírom őket.
Kedves utolsó:
Nem az én rinyálásommal van a gond, hanem azzal hogy MINDENBE beleköt. Az nem így van, én azt jobban tudom akkor csináljam én, beszólongat, mintha semmi sem lenne. Elkerülni mondom nem tudom, viszont mindig engem csesz le. Hogyha mondom, hogy 4-es lett most a matek vagy bármi más, akkor persze, mert egész nap csak a gép előtt ülsz, holott szinte minden hétvégén: Tanulok, segítek anyának, porszívózok, mosást elindítom, ruhákat válogatok pakolok, követ felmosom, portörlök, mindent amiben lehet segíteni segítek. És olyanokkal vádol meg, hogy nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!