Segitsg nagyi és apa ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig nagyival aludtam egy ágyon nála 15 eves vagyok fiu.es amiket ö csinált velem az már sok. Kitalált minfent rolam és ilyenek. Ma fogtam magamat es a tesoimmal aludtam. Most reggel ugy jon be apa h vrtt egy taslit nekem mert nagyi sir fenn2017. dec. 9. 05:20
1/4 anonim válasza:
Attól függ, mit csinált veled..?
Tehát mit csinált veled? Zaklatott, vagy nem igazán értem.
Apukáddal kellene tisztázni, hogy miért nem szeretnél ott aludni, miért kellene egyáltalán mamáddal aludnod kamasz fiú ként!
2/4 anonim válasza:
Szólj az isztályfőnöködnek vagy a gyámügy ek
3/4 A kérdező kommentje:
Most is nem akartam fenn aludni már meg is vert 3s minden munkát nekem kell csinalno.
2017. dec. 9. 14:37
4/4 Unikornispata válasza:
Iskolapszichológust kell megkeresni,vagy ha az nincs,akkor egy tanárt,akiben bízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!