Mit szólnátok hozzá, ha a nagyszülők szó nélkül beállítanának egy kiskutyával?
Ugyanezt. Jól tetted. Az anyós(ék) meggondolatlanul cselekedtek. Ennyi erővel a lakást is átfesthették volna mondjuk terrakota színre a megkérdezésetek nélkül.
Ha húzzák a szájukat, mutasd meg nekik ezt a kérdést.
12es,mint írtam a férjem sem tudott róla. Ő is ugyanúgy kiakadt mint én.
Anyós meg sírva, hogy de hát ő csak jót akart.. Sajnos ez a kutya nagyon idegroncsnak tűnik, semennyire sem gyerekbarát, még ha anyósékkal maradna sem lenne olyan, aki kisgyerek közelében elvan, támad ha elmennek mellette, fél, fenyegetve érzi magát. Értek a kutyák neveléséhez és sajnos ő nagy terápiát igényelne. Nem tudom honnét hozta, az nem derült ki, de szerintem valami sötét paraszt állatkínzónál lehetett szegény. Azt gondolta, ha nálunk 2 óriási kutya elfért, akkor egy pici kutya is. Persze a kutya nem hibás, nem is mondtam, sajnálom nagyon, de veszélyes most még. Persze a mamának nem kell, mert "hullik a szőre" de keressen neki más gazdit, ahol normálisan foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!