Mit szólnátok hozzá, ha a nagyszülők szó nélkül beállítanának egy kiskutyával?
Jól tetted.
Állatot kérés nélkül ajándékba adni a legnagyobb suttyóság szerintem. Arra játszani meg, h jaj a gyerek sír utána egyenesen aljasság és direkt rosszindulat. Tartsa ő a kutyát.
Egyetértek veled. Ez így nagy felelőtlenség a nagyszülők részéről.
Én is vissza vittem volna hozzá.
Mond meg neki, hogy tartsa ő a kutyát, foglalkozzon vele. Ti pedig majd a gyerekkel oda mentek hozzá játszani.
Igy talán a kisfiúval is könnyebb megértetni a helyzetet.
Anyósom ugyan ezt csinálta mikor 3 hetes volt a 3. legkisebb lányunk, ráadásul nálunk férjem is benne volt a hülyeségben.. Kórházban voltam mikor a nem egészen 1 éves kutyánk elpusztult.Megbeszéltük,jó ideig nem lesz új állat,kutya pláne. Erre hazaállított,hogy karácsonyra küldi anyós,egy 4 hónapos jack russelt.. 🤦♀️
Napokig veszekedtünk rajta férjemmel, de ha vissza vitettem volna akkor biztosan az utcán kötött volna ki,vagy valamelyik neveletlen unoka megölte volna..így maradt és nagyon megszerettük a dögöt.
De abszolút megértelek,én se tartottam volna meg ha tudom,hogy nem alakult volna nagyon rosszul a sorsa ha vissza küldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!