Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tudnék papámmal kezdeni,...

Mit tudnék papámmal kezdeni, hogy kicsit higiénikusabb legyen?

Figyelt kérdés

Havonta 1x néhány napra tudom csak meglátogatni, viszont amit akkor abban a házban látok, az szörnyű.

Minden tiszta mocsok, ha valamit kiönt, azt otthagyja. Képes arra, hogy megfőzi a tejbegrízt, a tányért amiből evett, azt nem kimossa hanem elteszi, másik nap meg abból eszi a disznó pörköltet.

A WC nincs lehúzva, ami irdatlanul visszataszító, a ház is szörnyen bűzlik...

Minden sarokba pók van, a padló sáros bakanccsal össze van lépkedve stb...

Pedig nem is krónikus beteg, jól tartja magát, de ezt az igénytelenséget nem bírom megérteni.

Mamám anyum születése után 2 évvel elhunyt, szóval nem hinném, hogy a gyász miatt lenne.

A kertben kapál, főz magára, tyúkot vág (aminek gyakran megvannak bent a maradványai), szóval szimplán csak lusta.

Ebben a pár napban, amíg nála vagyok kitakarítok, de a következő hónapra a lakás ugyan így néz ki. Egyszerűen csak szörnyű.

Mondtam már neki, hogy ezek a dolgok nem kerülnek többe 10 percnél, de akkor sem csinálja meg.

Minden rokon eléggé messze él az ő falujától, nincs aki naponta vagy legalább hetente rá tudna nézni.

Mit tudnék tenni? Rossz belegondolni, hogy nap mint nap ilyen körülményekbe él.

2021. jún. 23. 13:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy nem tiszta az elméje! Vannak ilyen emberek akiknek ez az igényszintjük!

Az én nagybátyám 54 éves, az annyával él kettesben, ha öreganyám nem mosna, főzne, takarítana rá, akkor már megették volna a tetvek, meg a patkányok!

Szóval ha a papa tiszta, és cselekvőképes, akkor semmit nem fognak vele tenni! Márpedig a kérdező szerint így van.

De nekem az is furcsa, hogy mi viszi rá a kérdezőt, hogy napokat ilyen környezetben töltsön.

2021. jún. 23. 21:23
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Az sem épp reális hogy majd pszichologushoz fog menni vagy hagyja hogy mas ott tkaaritgasson nala.
2021. jún. 23. 23:22
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

"csak ki kell hívnia családvédelmet hozzá takarítás előtt"

Senkit nem vesznek gondnokság alá, csak mert igénytelen. Ezreket zárhatnának be kortól függetlenül.

2021. jún. 24. 00:17
 34/34 anonim ***** válasza:
30%

Én elküldeném a papát a kertbe maszatolni valamivel, addig meg szerelnék be neki automata WC tartály/egyebet, de marha gyorsan.

A bevezető csőre meg szerelnék valami bilincset, nehogy szerelő nelkül el tudja zárni a tartály vizét.

Drága lesz, nehez de a fő probléma meg lesz oldva.

Ja természetesen domestost meg citromsavat literszámra öntsél előtte a wcbe.

2021. júl. 10. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!