Ti szóltok e ha észreveszitek, hogy az egy légtérben veletek lakó nem elég higiénikus?
Hogy nem mos kezet, az nem érdekel, mert az az ő dolga, az ő egészsége, nem az enyém.
Akkor szólnék - de akkor szólnék! -, ha büdös a szája, méterekről (volt ilyen tanárom is, munkatársam is, és érdekes módon mindig pont ők szerettek a másik ember arcába hajolva értekezni), ha önmaga büdös (lábszag, hónaljszag, nagyon ritkán cserélt alsónemű, ágynemű szaga stb.), ha sok koszt hagy maga után (pl. sáros lábbelivel közlekedik a közös helyiségekben), ha sok mocskot hagy maga mögött.
Semmivel nem kell alátámasztani, hogy bármi jogos-e vagy sem. Megjegyzed, hogy büdös, és figyeljen oda magára, mert nyílván nem csak te érzed ezt, hanem más is. Viszont te vagy olyan rendes, hogy szólsz neki négyszemközt.
De biztosan nem érdekelne, hogy hajnalban kezet mos-e slozé után, vagy hogy mennyi folyékony vagy szilárd szappant használ el. Hajnalban én aludni szeretek, nem kémkedni mások után. :)
Külön folyékony szappanotok van? :)
Szólj rá, akkor, amikor wc-zés után nem mossa meg a kezét. Ha férfi, akkor nem fog megsértődni. Ha nő, akkor valószínűleg magára veszi, de az már legyen az ő gondja.
"Otthon, ahol mindent én takarítok, (vagyis tiszta a WC) én sem mindig mosok kezet és nem mindig szappannal."
És a f@rkadat csipesszel veszed ki a nadrágodból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!