Ti szóltok e ha észreveszitek, hogy az egy légtérben
veletek lakó nem elég higiénikus?
Figyelt kérdés
Gondolok itt, hogy elég feltűnően, kb négy öt hónap alatt fogy el egy két és fél decis folyékony szappan, illetve észrevettem, hogy főleg hajnalban amikor felkell pisilni, kezet sem mos, úgy megy vissza a szobájába. Ti hogy jeleznétek, hogy ha nem akarjátok, hogy kötekedésnek, vagy utána kémkedésnek is venné. Mivel támasztanátok alá, hogy jogos az észrevétel?
"és ha brokeszos kézzel fogja meg a kilincset, engem, ne haragudjatok, de zavart. És nem tehettem róla, hogy úgy ment ki, hogy felébredtem hajnalban és észrevettem, hogy egyből bejött, nem ment a fürdőbe is."
Ebből azt gondolom, hogy külön helyiségben van a WC és a kézmosó. Akkor meg nem mindegy? Hiszen kifelé jövet a WC kilincsét ígyis-úgyis szennyezett kézzel fogjátok meg! (Igen, te is!) Vagy megállapodtatok, hogy törölni csak ballal, kilicset kezelni csak jobbal szabad?
Vihar a biliben!
2013. febr. 2. 17:34
22/28 A kérdező kommentje:
Hát nem, mert utána ha elmész megmosni, akkor már nem brokeszos kézzel fogod meg a szoba kilincsét, amit utána bezár. Jó válasz? Mert ez a lényeg amúgy.
2013. febr. 2. 17:40
23/28 anonim válasza:
Ha nem mos kezet az nem csak az o dolga dragaim...ugyanis utana megfog par dolgot, kilics stb amin persze ott vannak a maradvanyok...fuj...nem lehet kellemes, viszont szolni sem az, hiszen megiscsak felsz , hogy megbantod
2013. febr. 2. 21:43
24/28 A kérdező kommentje:
Na végre már, hogy valaki érti a lényeget. Komolyan nem értem, hogy sokszor minek olyanba nem érteni a lényeget ami értelmes kérdés.
2013. febr. 3. 08:15
25/28 anonim válasza:
Te meg piti ügyeken nyavalyogsz, gondolom tömegközlekedésen se fogsz meg semmit, be akarsz menni egy boltba ahol sok kezet nem mosó brokis ember mászkál és megvárod míg valaki kinyitja, nehogy hozzáérj és a többi....milliónyi baktériumot összeszedsz az utcán és te az otthoni kilincseken rinyálsz.
Szóljál neki aztán kész,mi van ha besértődik? ő a "mocskos" nem? akkor meg mit törődsz vele, tudod a felnőttség nem az életkortól függ...
2013. febr. 3. 09:10
26/28 A kérdező kommentje:
Nem, és tisztában vagyok vele, hogy máshol rengeteg bacit összeszedünk, hidd el, pont én tudom a legjobban. De legalább ha valahol laksz, és egy effektív idegennel, akkor azért megtisztelem azzal, hogy megmosom a kezem, még akkor is, ha vissza akarok feküdni minél hamarabb. Ja, és szakács a gyerek, szóval ha értitek mire célzok.... aki higiénikus gondolkodású, az otthol és melóhelyen is.... vagy nem....
2013. febr. 3. 09:17
27/28 anonim válasza:
defobiasok vagytok. zavar szolj. de jobb ha csak akkor ha o nem lat kifogast benned. nefeledd senki sem tokeletes. en a parommal ha csak ketten vagyunk akkor mikor hogy mosunk kezet. ha vendeg akkor logikus hogy igen. a nyulvanos wc meg van fortely hogy nyisd ki azajtot hogy ne erinsd a kezeddel. a f@rkam meg kezzel veszem ki. majd lehuzom es kimenet kezet nem mosok hanem van nallam nedves szalveta. szoval kibe menet hattal labbal konyekemmel tarom az ajtot
2013. febr. 3. 19:07
28/28 A kérdező kommentje:
Figyi én amennyire tudok ilyenekre odafigyelek. mondok egy példát mennyire, pl amikor alszik reggel akár kilcenkor is hallkan megyek ki, nem kapcsolom fel a villanyt, stb. én ennyire odafigyelek, hogy ne tudja a ház elejét szó érni. Nos ő már nem ennyire ilyen sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!