Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti szóltok e ha észreveszitek,...

Ti szóltok e ha észreveszitek, hogy az egy légtérben veletek lakó nem elég higiénikus?

Figyelt kérdés
Gondolok itt, hogy elég feltűnően, kb négy öt hónap alatt fogy el egy két és fél decis folyékony szappan, illetve észrevettem, hogy főleg hajnalban amikor felkell pisilni, kezet sem mos, úgy megy vissza a szobájába. Ti hogy jeleznétek, hogy ha nem akarjátok, hogy kötekedésnek, vagy utána kémkedésnek is venné. Mivel támasztanátok alá, hogy jogos az észrevétel?
2013. febr. 2. 16:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
jaja jogos a wc-s embernek a kérdésére a kérdés vagyis a válaszlára a kérdés. hát a farok megfogása a gáz főleg az leginkább
2013. febr. 2. 16:56
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

laktam együtt marha igénytelen lánnyal. neki semmi nem használt. se a szép szó, se a csúnya, se a segítség.

most is úgy él mint az utolsó putrisok, csak szerencsére nem velem.

a kézmosás az ő dolga, ezzel a szappan is összefügg. ha nem takarít, koszt hagy maga után, vagy az én dolgaimat turkálná, megkárosítaná, akkor lenne nemulass.

2013. febr. 2. 16:57
 13/28 A kérdező kommentje:
hát lényegében mivel sokat dolgozik, illetve hát kétnaponta melózik és két nap pihije van, így abba a két napban döglik, nem takarítja a közöst, csak én, én elválaltam a tisztítást, mert most itthol vagyok sajnos állandóan, csak ez sokszor átesik a ló másik oldalára úgy érzem. az ünnep, ha sajátját kitakarítja vagy ritkán felmosogat magának.
2013. febr. 2. 17:00
 14/28 anonim ***** válasza:
81%

"Otthon, ahol mindent én takarítok, (vagyis tiszta a WC) én sem mindig mosok kezet és nem mindig szappannal."

És a f@rkadat csipesszel veszed ki a nadrágodból?

Ja, lány vagyok erre nem gondoltam:)

2013. febr. 2. 17:00
 15/28 A kérdező kommentje:
cserébe azért válaltam el, hogy ha dugul baxás közben, de sokszor nem állja a szavát, mert ő állítása szerint nem tudja magát türtőztetni :P amit néha megtud állni szóval ez hülye duma volt tőle.
2013. febr. 2. 17:01
 16/28 anonim ***** válasza:
A lányoknál még rosszabb, hisz pár milliméterre van az ujjad a pisitől ahogy kitörlöd....de ez a fúj, brokis a kilincs, ez nem jó érv...szegény srácod nem sűrűn fog élvezkedni veled, mert lehet a hipós szád kimarja szegényt....
2013. febr. 2. 17:02
 17/28 A kérdező kommentje:
most ez nekem mondod? kinek a sráca? vagy mivan?
2013. febr. 2. 17:03
 18/28 anonim ***** válasza:
93%

"És a f@rkadat csipesszel veszed ki a nadrágodból?

Ja, lány vagyok erre nem gondoltam:)"

Húha...még rosszabb. Puncitörlés után nem mosol kezet? Vagy nem törlöd ki??...

Én idegen helyen még pisilés előtt is, nemhogy utána - akárhol.

2013. febr. 2. 17:07
 19/28 anonim ***** válasza:
15 :DDDDD
2013. febr. 2. 17:10
 20/28 A kérdező kommentje:
Na gyerekek, úgy látom sok embernél azért fogalom vagy képzetzavar van. Honnan tutodd, hogy nincs baktérium a kezeden? Mert te takarítod? hát más nem jár oda? ki tudja, hogy eleve mikor kijönnek onnan főleg ha külön van a wc- csak olyan kézzel fogja meg a kilincset... szóval nemtom milyen világban él sok ember.....
2013. febr. 2. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!