Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyöngyösi vagy egy közeli helyen lakó tanácsára lenne szükségem?
A vőlegényemmel a gyöngyösi KRF-en ismerkedtem meg és tavaly karácsonykor eljegyzett. Az én családom 90%-a Gyöngyösön lakik az övének 99%-a. Egy olyan étteremre lenne szükségünk amihez tartozik egy kis panzió vagy néhány szobácska ahol eltudnánk szállásolni a vendégeket(kb.20 ember)
SOS, mert már lassan mindent elterveztünk...
3.
Ember, te még mindig itt tartasz? Ez egy ezer éves videó, ahol egy nem éppen tiszta kisebbségi siránkozik, ahogyan azok szoktak.
Vagy nem láttál még ilyen emberi megnyilvánulást ettől a fajtától?
Más városban nincs ilyen azt hiszed?
Hány éves vagy, 15, hogy neked ez még vicces?
Kérdező
Béreljétek ki az iskola valamelyik részét, a koleszban hely is van.
Első kettő én voltam. Csak egy apróság: miért lett lepontozva a Vincellér panziós válaszom? :D
Egyébként igen, gyöngyösi vagyok, vagyis már nem ott élek, de 18 éves koromig ott éltem.
Én Gyöngyös mellett élek, de fél életemet Gyöngyösön töltöm. Van pár hely, csak pénztárca kérdése.
Hotel Opál
Lifestyle Hotel Mátra (Mátrafüred)
Mátrafüred Erdészeti Szakközépiskola (esküvőket szoktak itt tartani, és a kollégiumban van szálláslehetőség is)
Kavalkád étterem és panzió
Vincellér panzió és étterem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!