Ha lavórban kell mosakodni (mert nincs zuhanyzási lehetőség), akkor hogy higiénikusabb: ha a lábfejjel vagy a puncival fejezzük be?
Figyelt kérdés
Zuhanynál én mindig az intim részeket hagyom a végére, de lavórban máshogy kéne?2021. jún. 11. 08:15
1/12 anonim válasza:
Az intim részekkel kezd, és a lábbal fejezd be. Zuhanynál teljesen mindegy, mert úgy is lemosod az egész tested.
3/12 A kérdező kommentje:
Arc - váll - karok - hát - has - intim részek - láb
Így kéne?
2021. jún. 11. 09:19
4/12 A kérdező kommentje:
Az intim részek után, a láb mosása előtt meg kell mosni szappannal a kezünket, vagy nem muszáj?
2021. jún. 11. 09:21
5/12 anonim válasza:
Te soha életedben nem fürödtél még?
Fentről lefelé kell haladni..
6/12 anonim válasza:
Higienikusabb... Teny: a szadban tobb bakterium van, mint a puncidban!
7/12 A kérdező kommentje:
Hát lavórban nem nagyon :(
2021. jún. 11. 10:16
8/12 anonim válasza:
Ott is zuhanyozhatsz. Öntsd le magad vízzel palackból.
9/12 anonim válasza:
Ha elég nagy a lavór, állj bele, kézzel, vagy egy kis edénnyel locsold le az egész testedet. Ezután szappanozd be magad (a sima szappant könnyebb lemosni, ha tusfürdőt használsz, ne sokat nyomj). Én ezt intim részen kezdeném, de legalábbis oda mindenképp a kezem lemosása után, új adag szappannal mennék, de igazából mindegy szerintem. Ha végeztél a szappankozással, akkor öntögesd magadra a vizet, amíg mindenhol le nem mostad magad. Az arcodat mosd meg külön tiszta vízben. Ha nincs rá külön lehetőség, akkor mielőtt elkezded a fürdést, azzal kezdd.
10/12 anonim válasza:
Előbb arc, aztán mindent derékig.
Vízcsere. Beleülsz, a végén a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!