Milyen az ilyen?
Fordítás (rövidítettt változatban): AZ apai nagyanya szidja az anyai nagyanyát, meg az összes menyét, fe van háborodva, hogy a fiai megnösültek valamikor, a fiait ezzel elvesztette. (Ez az a rész, ami nek semmi értelme sincs, csak kicsit hözöng a kérdezö)
Emellett a mama abban a házban él, ami az övé meg a megfalt papáé volt eredetileg, a papa halála után a haz fele a két fiuké lett. (Az egyik a kérdezö apja), a mamának meg haszonélvezeti joga van erre a fele házra.
Most a mama azt kjöveteli, hogy a házon mindenféle javítást a kérdezö apja és a mama másik fia csináltassanak meg, vagy adják vissza neki a másik felét is.
Kérdés nincs, csak annyi lenne az elvárás, hogy mindenki szidja az öregasszonyt, hogy milyen szemét.
#11: elismerésem, adományozok neked egy GYK-s lovagkeresztet! :-)
Komolyan! :-D
Ekkora katyvaszból kihámozni, nem semmi! :-))
Sajnos a demencia jelei kinél korábban, kinél később idős korban jönnek.
Én 73 éves vagyok, a nejem fiatalabb, de már látom rajta a jeleket. Igaz volt egy agyi infarktusa.
Egy egyedül álló idős nő sokmindent nem tud maga megoldani.
Szomszédom 94 éves. Legutóbb engem kért meg, hogy másszak fel a rozoga létráján izzót cserélni. Fia, unokája nem foglalkoznak vele. Ráadásul pár éve még egy "sárkány volt". Igyekezett minden szomszédot egymással összeveszíteni.
Azóta "kiismertük", viszont a szomszédok sem hajlandók segíteni neki.
"...ha valami tonkre megy a házon apunak testvérének kell csinalni , pedig ott se laknak, ha nem csinaljak kiabal a mama hogy le irassa a nevukrol a hazat...."
Tetszik vagy nem tetszik, de ha valami tönkremegy a házon, annak javítása, cseréje a tulajdonos feladata.
A Mama nem írathatja le a házat a tulajdonosok nevéről.
A többihez nem akarok hozzászólni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!