Milyen az ilyen?

Figyelt kérdés
21F vagyok. Nekem még él anyai részről papa, mama. Apairol mar csak a mama.! Anyai mama s papam nagyon szeretnek. Egyetlen unoka vagyok. En is oket. Apai papam is nagyon szeretett mig elt o mar 9 eve meghalt. Szuleim elvaltak. Apamnak van egy testvere , apám ujra nősült. Kulon el apum meg a testvere is. Apai Nagyi egyedul lakik mivel a papa mar nem el. Folyton az apai nagyi szidalmazza nasz asszonyait, az en mamamat is, anyukamat is egyik menye se jo neki, atkozza hogy a ket Fiat elvette tolle a menyei. Pedig otthon is laktak oda költözött apu is meg a testvere is , de ha valamiről veszekedtek a parjukkal mama mindjart ott teremtett bele szolt, zavarta oket, aztan mikor elmentek ordítva sírt hogy ott hagyták.! Mivel papa meghalt fele haz apum es tesojae a maman vagy a haszonelvezeti jog, ha valami tonkre megy a házon apunak testvérének kell csinalni , pedig ott se laknak, ha nem csinaljak kiabal a mama hogy le irassa a nevukrol a hazat....
2021. márc. 20. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%

Fordítás (rövidítettt változatban): AZ apai nagyanya szidja az anyai nagyanyát, meg az összes menyét, fe van háborodva, hogy a fiai megnösültek valamikor, a fiait ezzel elvesztette. (Ez az a rész, ami nek semmi értelme sincs, csak kicsit hözöng a kérdezö)

Emellett a mama abban a házban él, ami az övé meg a megfalt papáé volt eredetileg, a papa halála után a haz fele a két fiuké lett. (Az egyik a kérdezö apja), a mamának meg haszonélvezeti joga van erre a fele házra.

Most a mama azt kjöveteli, hogy a házon mindenféle javítást a kérdezö apja és a mama másik fia csináltassanak meg, vagy adják vissza neki a másik felét is.

Kérdés nincs, csak annyi lenne az elvárás, hogy mindenki szidja az öregasszonyt, hogy milyen szemét.

2021. márc. 20. 14:11
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

#11: elismerésem, adományozok neked egy GYK-s lovagkeresztet! :-)

Komolyan! :-D

Ekkora katyvaszból kihámozni, nem semmi! :-))

2021. márc. 20. 14:17
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
12-es: Köszi a kitüntetést, nagyon örülök neki! Nagyon aranyos töled!
2021. márc. 20. 14:34
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Sajnos a demencia jelei kinél korábban, kinél később idős korban jönnek.

Én 73 éves vagyok, a nejem fiatalabb, de már látom rajta a jeleket. Igaz volt egy agyi infarktusa.

Egy egyedül álló idős nő sokmindent nem tud maga megoldani.

Szomszédom 94 éves. Legutóbb engem kért meg, hogy másszak fel a rozoga létráján izzót cserélni. Fia, unokája nem foglalkoznak vele. Ráadásul pár éve még egy "sárkány volt". Igyekezett minden szomszédot egymással összeveszíteni.

Azóta "kiismertük", viszont a szomszédok sem hajlandók segíteni neki.

2021. márc. 20. 15:04
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
11 ügyi vagy! Szövegértésből 5-ös!
2021. márc. 20. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:
84%

"...ha valami tonkre megy a házon apunak testvérének kell csinalni , pedig ott se laknak, ha nem csinaljak kiabal a mama hogy le irassa a nevukrol a hazat...."

Tetszik vagy nem tetszik, de ha valami tönkremegy a házon, annak javítása, cseréje a tulajdonos feladata.

A Mama nem írathatja le a házat a tulajdonosok nevéről.

A többihez nem akarok hozzászólni.

2021. márc. 20. 15:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!