Milyen az ilyen?
...és mennyi ilyen van, te jó isten! Az okát 29 évesen nyilván nem tudom, de nem ez az első hogy hallok ilyenről, sőt, saját tapasztalatom is van a saját öreganyám részéről. (még mielőtt valaki belekötne, okkal hívom így)
Öreganyámnak 5 gyereke van, de folyamatosan egymás ellen uszítja őket. Ha meglátogatta az egyik, a másik négyet szidta és ocsárolta, emiatt az 5 gyereke folyamatosan veszekszik. Volt olyan, hogy valamelyik évekig nem beszélt a másikkal egy ilyen eset miatt. Komolyan nem értem, hogy egy anyának mért jó ez?
Gondolom unatkozik, az izaura tv pedig már nem elégíti ki a dráma utáni vágyát, vagy a tök se tudja. Egy biztos, én nem veszem kegyelembe! Egy egoista, öntelt, okoskodó, állandóan magát sajnáltató féregnek tartom :) Egy fikarcnyit sem tudom tisztelni és nem is fogom. Most tud sírni, hogy 5 gyerek, 9 unoka és 5 dédunoka mellett milyen magányos. Arra még nem is tértem ki, hogy az unokákkal hogy viselkedett, na de mindegy is. Ez van :)
Mi a lenyeg, mit akarsz megtudni??
Foglald már össze 2 mondatban! Tök fölösleges infókkal mindenkit ösezezavarsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!