Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ki mit enged meg nagyinak?anyo...

Ki mit enged meg nagyinak?anyosnak? Milyen szabályok vannak unokazas terén?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 18:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyósomnak nem kellett semmilyen szabály, eligazítás, mert egy tünemény.😍
2021. márc. 9. 19:46
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Nekem soha nem jutott eszembe "szabályokat" felállítani, meg "megengedni" valamit - felnött emberekröl van szó, akiket nem kell nevelni és föleg nem nekem.

Az ilyen "én vagyok a fönök" hozzáállás az, ami megalapozza a tartós háborúskodást és teljesen értelmetlen dolog.

2021. márc. 9. 19:52
 3/13 anonim ***** válasza:
99%

Nincsen szabály. Ha valami olyat csinálna amivel nem értek egyet akkor szólok neki, de ennyi.

Pl mikor kicsi volt akkor ölbe vette de úgy hogy ültette, és többször szólni kellett neki, hogy ülteti őt, még nem szabad, ne így tartsa. Igazából félig fektetni akarta, csak hát nagymama pocak mellett ez nem működött. :)

Szóval ilyenek.. nincsenek szabályok.

2021. márc. 9. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Mivel értelmes felnőtt emberek, akiknek nem jut eszükbe példéul fejjel lefelé kilógatni a gyereket az ablakon, értelmezhetetlen, hogy "mit engedek meg." Meg nem is vagyok olyan idióta, aki rábízza a gyereket a nagyira, aztán a tévézésen meg a csokievésen vergődik. Ha már a mama van olyan rendes, hogy vigyáz rá, és ezzel segít nekünk, az ő házában az ő szabályai érvényesek.
2021. márc. 9. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyi hogy a babának ne adjanak enni/kóstolni semmit, anélkül hogy megkérdeznének engem vagy az apját. Nem tudhatják mi eszik már, mit nem akarunk neki adni, csak ezért. Nyilván amire egyszer rábólontottunk, arról többet nem kell kérdezgetniük.
2021. márc. 9. 20:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom kérdezett ha valami olyan volt, és szó nélkül elfogadta, hogy hogyan gondolok bizonyos dolgokat, tanácsért is bátran fordulhatok hozzá, nagyon szeretem. Anyu... Hát vele szélmalomharc, hagyjuk is.
2021. márc. 9. 20:58
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Nincs szabály, előbb nevelt gyereket, mint én.
2021. márc. 9. 21:14
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk sincsenek konkrét szabályok. Csak anyósékkal tartjuk a kapcsolatot, őket nagyon szeretjük, de alapból azok a típusok, akik megkérdezik, megtehetnek, adhatnak-e valamit a kicsinek. De mivel normális emberek, rájuk hagyom, nem csinálok belőle vitát, ha ott pl. ránéz a gyerek a TV-re, hisz egész nap megy, most kapcsoltasam, ki velük, csak mert mi itthon nem nézzük?
2021. márc. 10. 05:22
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
Semmi Biblia, istentisztelet meg úgy általában vallás. Párom szülei nagyon vallásosak, de én nem akarom hogy teletömjék a gyerek fejét.
2021. márc. 13. 08:43
 10/13 anonim ***** válasza:
25%

Nem csak mamának, anyósnak, de mindenkinek: nincs vauvau, tütü, miau stb. Helyette kutya, autó vagy kocsi, macska vagy cica. Nem hülye,csak pici.

Plusz minden csörgő, villogó, brümmögö stb. játék annál használható aki adta, mert ott is kell játék. Örjítse meg azt, aki adta.

2021. márc. 13. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!