Anyukam mindig megbüntet ha kapok egy 3 mást matekból mondjuk most először kapok 3 mást eddig 5 vagy 4 est vagy 6ost Nekem egyáltalán nem megy a matek hiába tanulom a szabályokra segít de nem sokat.Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
2020. okt. 27. 15:21
2/38 anonim válasza:
De legalább írni azt helyesen tudsz. Tanulj!
4/38 anonim válasza:
6-ost? Gondolom Romániában,Erdélyben élsz,ott van ilyen osztályzási rendszer,1-től 10-ig.
5/38 anonim válasza:
Három mást. Látom a nyelvtan sem megy sokkal jobban. Menj el különtanárhoz, vagy kérj meg egy jó matekost az osztályból, hogy segítsen némi csokiért cserébe.
6/38 A kérdező kommentje:
Romaniaban elek bocsánat hogy nem írtam oda
2020. okt. 27. 16:26
7/38 A kérdező kommentje:
Magától kijavitota amit írtam pl a 3 mást
2020. okt. 27. 16:28
8/38 anonim válasza:
Kérd meg, hogy segítsen tanulni.
9/38 anonim válasza:
Ezen az oldalon ne reklámozd hol laksz mert kinéznek maguknak.
10/38 anonim válasza:
"mindig megbüntet ha kapok egy 3 mást matekból mondjuk most először kapok 3 mást"
Akkor mi a kérdés. Meg nem dicséret azért, lásd be...
De ha annyira nem megy a matek, megkerheted, hogy vigyen el pszichológushoz, hátha diszes vagy, és felmentheto az osztályozás alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!